Strukoviny ALLNATURE
Červená šošovka v BIO kvalite je ľahko stráviteľná av okamihu hotová. Nie je potrebné ju vopred namáčať. Perfektný do polievok, omáčok, do príloh s kašovitou konzistenciou, po vychladnutí aj do ...
Cícer BIO je vďaka svojmu nutričnému zloženiu považovaná za jednu z vôbec najzdravších strukovín. Nechýba v nej cenné minerálne látky ako zinok, draslík, horčík a železo, vitamíny skupiny B, ...
Fazuľa mungo v BIO kvalite. Chuťovo pripomínajú zelený hrach. Sú nevyhnutnou súčasťou indickej a čínskej kuchyne. Fazuľa mungo je ideálna ako príloha, do polievky alebo do šalátu.
Fazuľa adzuki v BIO kvalite zasýti a dodajú telu bielkoviny. Majú pomerne výraznú orieškovú chuť. Vhodné ako príloha, do polievok, nátierok, nákypov, koláčov, kaší alebo šalátov.