Strukoviny
Konzervovaná fermentovaná čierna fazuľa YangJiang sa spracováva tradičnou prírodnou metódou z čiernej fazule z oblasti Yangjiang. Má chrumkavú kvalitu, lahodnú chuť a je najlepším korením pre ...
Cícer je vynikajúcim zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny, ako aj vitamínov a minerálov, ako je folát, železo a mangán. Sú všestranné a dajú sa použiť v rôznych jedlách, vrátane šalátov, ...
BIO Fazuľa pinto je ako stvorená nielen pre recepty mexickej kuchyne. Má strakatú farbu a jemne pikantnú chuť. Ide o stredne veľkú fazuľu, ktorá má široké možnosti využitia. Môžete ju pridať do ...
Country Life bio pukancová kukurica 200g 1ks Pripravte si domáci popcorn v biokvalite. Môžete ho urobiť na slano i na sladko. Obľúbená pochúťka k filmu. Jednoduchá a rýchla príprava v hrnci ...
Fazuľa výbornej chuti a jemnej konzistencie, vzhľadom i chuťou sa podobá fazuľu lima a maslové fazuľu. Krásne vyniká v pokrmoch. Táto najväčšia fazuľa má múčnu a nepatrne sladkastú chuť, preto sa ...
Nazývajú sa fazuľa, ale sú príbuzné skôr mungo. Môžete ich namočiť a potom variť. Používajú sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál. Majú skvelú orieškovú ...
Mung fazuľa lúpaná polená je bohatá na kvalitné rastlinné bielkoviny a hlavne tvorí zásobáreň vitamínov a minerálov. Nechýbajú medzi nimi draslík ani vápnik, fosfor, horčík, jód a železo, či ...
Čierna fazuľa je považovaná za veľmi výživnú potravinu a často sa používa v rôznych kuchyniach po celom svete,. Čierna fazuľa je bohatá na bielkoviny, vlákninu, minerály (napr. železo a horčík) a ...
Fazuľa čierne oko TRS 500g je kvalitná a výživná strukovina ideálna na prípravu rôznych pokrmov. Táto fazuľa je bohatá na bielkoviny, vlákninu a esenciálne vitamíny, ktoré podporujú zdravú a ...
Šošovica je vysoko energetická a výživná strukovina, ktorá obsahuje len málo tukov. Je bohatá na kyselinu listovú a železo, dve látky, ktoré pomáhajú predchádzať chudokrvnosti. Vysoký obsah ...
Veľká zelená šošovica je veľmi podobná šošovici hnedej. Po uvarení je hnedo-zelená a chutí ako nelúpaná červená šošovica. Rastlina je z čeľade bôbovitých a pochádza z Ázie. Jej plodmi sú struky ...
Fazuľa navy pochádza z Ameriky, kde bola domestikovaná domorodými obyvateľmi. Získala svoje meno podľa toho, že na konci 19. storočia bola hojne využívaná v strave amerických vojakov. Je potrebné ...
Lúpaný a polený hrach nemusíte pred varením namáčať, len prepláchnite. Uvarený je za 35-40 minút.
BIO Fazuľa mungo je exotická strukovina, ktorá sa používa v tradičnej indickej alebo čínskej kuchyni. Má príjemnú vôňu a lahodnú chuť. Je vynikajúcim zdrojom bielkovín, komplexných sacharidov a ...
Pohánkový bulgur má jemne orieškovú chuť a nevyžaduje dlhý čas varenia. Výborne sa hodí na prípravu rizota alebo do osviežujúcich šalátov s bylinkami. Pohánkový bulgur sa vyrába z pohánkových ...
Cíceru sa tiež niekedy hovorí rímsky hrach. Je to strukovina s jemnou orieškovou chuťou a ľahko krémovou konzistenciou. Môžete ju použiť ako prílohu alebo ako základ nátierok či polievok. Návod ...
Šošovica červená sa nemusí namáčať a rýchlo sa uvarí. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky.