Strukoviny
Šošovka má vysoký obsah bielkovín (až 26%), obsahuje hodnotné sacharidy a má vysoký podiel železa a medi. Vďaka svojim kulinárskym vlastnostiam je najhojnejšie vyhľadávanou strukovinou u nás. ...
Green Apotheke Šošovica Červená je rýchlo pripravená a dobre stráviteľná strukovina. Hodí sa do karbonátok, polievok, do šalátov či ako príloha.
Cíceru sa tiež niekedy hovorí rímsky hrach. Je to strukovina s jemnou orieškovou chuťou a ľahko krémovou konzistenciou. Môžete ju použiť ako prílohu alebo ako základ nátierok či polievok. ...
Šošovka čierna beluga *. Môže obsahovať stopy lepku a sóje. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
BIO Čierna fazuľa je príloha, ktorú si môžete hneď po rozbalení pridať k mäsu, do polievky, tortilly či wrapu. Je totiž predpripravená a vhodná na okamžitú konzumáciu, vďaka čomu nemusíte strácať ...
BIO Cícer je sterilizovaný, bez nálevu a vhodný k okamžitej konzumácii. Patrí k zdrojom bielkovín a vlákniny, s ktorým môžete v kuchyni hneď čarovať bez dlhého varenia a využiť ho ako prílohu k ...
BIO Cícer je sterilizovaný, bez nálevu a vhodný k okamžitej konzumácii. Patrí k zdrojom bielkovín a vlákniny, s ktorým môžete v kuchyni hneď čarovať bez dlhého varenia a využiť ho ako prílohu k ...
BIO Hrach zelený celý patrí k obľúbeným strukovinám, z ktorých si môžete rýchlo vykúzliť krémovú polievku alebo lahodnú prílohu k rôznym jedlám. Stačí ho namočiť a potom je jeho príprava veľmi ...
BIO Fazuľa adzuki vynikajúca príloha, ktorú môžete namočiť, uvariť a následne podávať. Jej lahodná oriešková chuť vynikne v rôznych fit šalátoch, polievkach či dokonca sladkých jedlách. Je bohatá ...
BIO Fazuľa mungo je exotická strukovina, ktorá sa používa v tradičnej indickej alebo čínskej kuchyni. Má príjemnú vôňu a lahodnú chuť. Je vynikajúcim zdrojom bielkovín, komplexných sacharidov a ...
BIO Fazuľa pinto je ako stvorená nielen pre recepty mexickej kuchyne. Má strakatú farbu a jemne pikantnú chuť. Ide o stredne veľkú fazuľu, ktorá má široké možnosti využitia. Môžete ju pridať do ...
Podobne ako sója i bôb obyčajný (vika) obsahuje veľké množstvo bielkovín (až 26-28%), pri jeho konzumácií však nehrozí kontaminácia GMO. Pripravuje sa pobdobne ako iné strukoviny . Veľmi ...