Kuchynské nože CATLER
Japonský porcovací nôž patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a vďaka svojej vynikajúcej geometrii je predurčený na precízne vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistení a porcovanie ...
Univerzálny japonský kuchársky nôž typu Gyuto patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov. Má všestranné využitie, je veľmi silný a ostrý, preto je ideálny na krájanie mäsa, rýb a ...
Japonský nôž Santoku je určeý predovšetkým pre ázijskú kuchyňu. V japončine slovo "santoku" znamená tri využitia: poradí si s krájaním, drvením a sekaním mäsa, zeleniny a rýb. Dĺžka:178/313 ...
Precíznosť samuraja Japonský kuchynský nôž Catler DMS 126 na krájanie ovocia a zeleniny je veľmi ostrý menší nôž s vynikajúcim vyvážením pre lepšiu kontrolu pri krájaní. Má široké využitie. Je ...