Kuchynské nože CATLER
Univerzálny japonský kuchársky nôž typu Gyuto patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov. Má všestranné využitie, je veľmi silný a ostrý, preto je ideálny na krájanie mäsa, rýb a ...
Japonský porcovací nôž patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a vďaka svojej vynikajúcej geometrii je predurčený na precízne vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistení a porcovanie ...
Japonský nôž Santoku je určeý predovšetkým pre ázijskú kuchyňu. V japončine slovo "santoku" znamená tri využitia: poradí si s krájaním, drvením a sekaním mäsa, zeleniny a rýb. Dĺžka:178/313 ...
Precíznosť samuraja Japonský kuchynský nôž Catler DMS 126 na krájanie ovocia a zeleniny je veľmi ostrý menší nôž s vynikajúcim vyvážením pre lepšiu kontrolu pri krájaní. Má široké využitie. Je ...
Japonský nôž na pečivo vysokej remeselnej kvality má charakteristickú dlhú zúbkovanú čepeľ. Vďaka tomuto pílkovému ostriu ľahko nakrája aj veľmi chrumkavý chlieb alebo bagetu bez stláčania ...