Koreniny Značky TRS
POPIS Korenie Garam Masala je asi najznámejšie a najpoužívanejšie indické korenie a tvorí základ mnoho indických kari. Zloženie Garam masala sa ale môže líšiť podľa krajiny pôvodu. V našej ...
POPIS Kardamon celý je u nás známy tiež pod ľudovým názvom egyptské korenie . Už Gréci a Rimania ho používali ako korenie a liečivo. Na ďalekom východe sa kardamom pridáva do tradičných ...
POPIS Celé zelené lusky kardamonu v 50 g balení od výrobcu TRS sa používajú predovšetkým v indickej kuchyni do dezertov a kari . Majú jemnú chuť a kvetinovú vôňu. Používajú sa pri príprave ...
Cesnakový prášok - TRS 100g. Cesnakový prášok je vhodnou alternatívou čerstvého cesnaku. Použite ½ čajovej lyžičky namiesto 2 priemerných strúčikov čerstvého cesnaku. Používa sa na dochucovanie ...
TRS Mild Madras Curry prášok je aromatická zmes koriandra, kurkumy, čili, horčice, rasce, korenia, senovky gréckej, cesnaku, soli a feniklu. Tento produkt je špeciálne dovezený z Madrasu a ...
POPIS Koriander sa využíva v mnohých svetových kuchyniach. Predovšetkým v indickej a čínskej kuchyni . Koriander sa dá použiť celý, od listov až po semienka. Tieto semienka majú nasladlú ...
Kurkuma prášok - TRS 100g. TRS Haldi prepožičiava úžasnú, drevitú vôňu a chuť jedlám z ďasien, zeleniny, mäsa, hydiny a morských plodov. Haldi sa používa v ryži pilau, aby poskytla jej zlatožltú ...
POPIS Koriander sa využíva v mnohých svetových kuchyniach, predovšetkým indickej a čínskej . Koriander sa dá pri varení využiť celý, od listov až po semienka celé a drvené. Semienka majú ...
POPIS Škorica celá je korením, ktoré pochádza z kôry škoricovníka . Sušením sa kôra zavinie a dostane svoj typický vzhľad. Škorica je charakteristická svetlo hnedou farbou, drevitou sladkou ...
Hot Madras - kari prášok pikantný TRS 100g, Ostrá verzia korenia karí vhodná na na prípravu polievok, smotanových polievok, omáčok, ryža, hydiny, rýb, zeleninových karí, a omáčok, jedlá z ...
Indická TRS Garam Masala má horkú a korenistú chuť s hrejivou arómou. TRS Garam Masala je dôležitou súčasťou mnohých indických jedál, ako je kuracie tikka, cícerové kari, jahňacie balti, jahňacie ...
POPIS Mletá škorica je charakteristická svojou svetlo hnedou farbou, drevitou sladkou vôňou a jemnou chuťou. Intenzívna a príjemná aróma škorice ocenia najmä tí, ktorí majú radi sladké dezerty ...
Badián (hviezdicový aníz) sušený TRS 50g. Badián alebo hviezdicový aníz alebo čínsky aníz je sušené aromatické súplodie stromu anízovca pravého (Illicium verum). Má tvar hviezdice a vôňou ...
Feniklové semená sú bohaté na živiny, ktoré sa ľahko vstrebávajú do ľudského organizmu. Fenikel obsahuje betakarotén, vitamíny skup. B, vitamíny C a E, minerály najmä sodík, draslík, vápnik, ...
Mletá rasca TRS 100 g dodáva jedlám intenzívnu teplú a zemitú chuť. Ideálna na dochutenie kari, omáčok, polievok a pečenia.
POPIS Celé horčičné semienko vonia samo o sebe veľmi málo. Až po jeho rozdrvení alebo namočení sa prejaví jeho ostrá aróma a výrazná chuť. Najčastejšie sa využíva v indickej kuchyni, pri výrobe ...
Koriandrové zrnká celé Dhania sú silne aromatické s mierne pikantnou chuťou, v indickej kuchyni sú jednými z najdôležitejších korení a aj na Západe sú stále oblúbenejšie. Je základnou súčasťou ...