Koreniny DARKA COMPANY
Varenie so Zázvorom jemne mletým: Je nevyhnutnou súčasťou indickej a čínskej kuchyne. Používa sa do sladkých aj slaných jedál, zázvorového pečiva, pečených más, guláša, cestovín, zeleninových ...
Varenie s korením Babiččino polievkové korenie: Kvalitná zmes korenia Babičkino polievkové korenie je vhodná na varenie polievok, vývarov a omáčok. Použiť ju môžete aj na zeleninu a do strukovín. ...
Varenie so zmesou korenia Argentína: Zmes korenia Argentína užijete pri varení jedál slovenskej kuchyne, tak v stredomorskej, mexickej tak orientálnej. Použiť môžete pri grilovaní, rožnení, ...
Varenie s korením ASTA 120: Papriku delíme podľa ostrosti do 4 skupín a to na sladkú, pálivú, lahôdkovú a gulášovú. Farbiaca schopnosť papriky sa udáva vo farebnej hodnote ASTA. Čím vyššie číslo, ...
Varenie s korením Hubové korenie: Delikátnu zmes Hubové korenie môžeme použiť na ochutenie širokej palety jedál. Výborná je na použitie na mäso napríklad kotlety, roštenky, divinu, ale aj na ...
Varenie s korením Ratatouille - bez glutamánu: Originálna zmes cesnaku, bazalky, oregána so zeleninou, doplnenie o zázvor a čili, vďaka ktorej sa stanete majstrom francúzskej kuchyne. Je vhodná ...
Varenie s korením Mleté mäso: Zmes vhodná na dochutenie rôznych druhov mletých mas, ale aj do omáčky. Kvalitné korenie Mleté mäso sa najčastejšie používa na prípravu sekanej, karbanátkov, ...
Varenie s korením Rasca drvená: Ide o jedno z najpoužívanejších korenín v Európe. Rasca sa používa do polievok, omáčok, pod mäso a na pečené mäso. Jeho ďalšie využitie je do pečiva, pri varení ...
Varenie s Diabolským korením: Pikantné korenie na prípravu jedál, ako je Chilli con carne, diabolské topinky, bravčový, hovädzí, kančí, fazuľový, zemiakový a segedínsky guláš. Diabolské korenie ...
Varenie s chilli papričkami drvenými: Chilli papričky môžete použiť pri grilovaní, na syry, údené mäso a tiež ako jedinečnú ozdobu predkrmov. Chilli je skvelým doplnkom korenistých a výrazných ...
Varenie s korením Pečené zemiaky rascové: Kvalitná zmes Pečené zemiaky rascové na pečenie vo vašej kuchyni. Korenie bez glutamanu a bez lepku. Rascové pečené zemiaky odporúčame na pečené a ...
Varenie s kvalitným korením Škorica celá: Používa sa do sladkých pokrmov, pečiva a cukrárskych výrobkov, pri zaváraní ovocia, v likérníctve. Na prípravu mäsových pokrmov do kuchyne ázijskej, ...
Varenie s korením ASTA 140: Papriku delíme podľa ostrosti do 4 skupín a to na sladkú, pálivú, lahôdkovú a gulášovú. Farbiaca schopnosť papriky sa udáva vo farebnej hodnote ASTA. Čím vyššie číslo, ...
Varenie s korením Thajský gril: Vynikajúce nielen na grilovanie, ale aj iné prípravy mäsa a zeleniny. Na grilované a rožnené bravčové a hydinové mäso, do smotanových kari omáčok a minútok ...
Varenie s korením Rasca mletá: Ide o jedno z najpoužívanejších korenín v Európe. Rasca sa používa do polievok, omáčok, pod mäso a na pečené mäso. Jeho ďalšie využitie je do pečiva, pri varení ...
Varenie s korením Petržlenová vňať sušená: Petržlen je tradičná a obľúbená koreňová zelenina. Má silne aromatickú vôňu a nasládnutú a zároveň ostrú chuť. Vynikajúce je na prípravu polievok a ...
Varenie s korením Na ryby: Vyvážená kombinácia horčice, cesnaku, citrónovej kôry a koreňovej zeleniny podčiarkne špecifickú chuť všetkých rybích pokrmov a morských špecialít. Koreniaca zmes na ...