Koreniny Kardamon
POPIS Celé zelené lusky kardamonu v 50 g balení od výrobcu TRS sa používajú predovšetkým v indickej kuchyni do dezertov a kari . Majú jemnú chuť a kvetinovú vôňu. Používajú sa pri príprave ...
POPIS Kardamon celý je u nás známy tiež pod ľudovým názvom egyptské korenie . Už Gréci a Rimania ho používali ako korenie a liečivo. Na ďalekom východe sa kardamom pridáva do tradičných ...
Vedľa šafranu a vanilky je tretím najdrahším korením. Jeho dymové, kvetinovo sladká aróma hrá v indickej a arabskej kuchyni ako súčasť korenených zmesí nezastupiteľnú úlohu. Štipka kardamónu na ...
Vedľa šafranu a vanilky je tretím najdrahším korením. Jeho dymové, kvetinovo sladká aróma hrá v indickej a arabskej kuchyni ako súčasť korenených zmesí nezastupiteľnú úlohu. Štipka kardamónu na ...