Koreniny Škorica
POPIS Mletá škorica je charakteristická svojou svetlo hnedou farbou, drevitou sladkou vôňou a jemnou chuťou. Intenzívna a príjemná aróma škorice ocenia najmä tí, ktorí majú radi sladké dezerty ...
POPIS Škorica celá je korením, ktoré pochádza z kôry škoricovníka . Sušením sa kôra zavinie a dostane svoj typický vzhľad. Škorica je charakteristická svetlo hnedou farbou, drevitou sladkou ...
Pravá škorica cejlónska /Cinnamon zeylanicum - verum / je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho. Pestuje sa v Srí Lanke a v južnej Indii. Má sladkastú chuť, jej cena v Číne ...
Autentická cejlónska škorica bio kvality - Ideálna hmotnosť 40 g pre bežné použitie - Prináša zemitú a drevitú chuť do množstva pokrmov - Hodí sa k sladkým aj slaným jedlám
Jednodruhové korenie - kôra z cejlónskeho škoricovníka, ktorá sa pri sušení zvinie do rúrky, je veľmi obľúbeným korením. Cejlónska škorica priaznivo pôsobí na zdravie človeka. Škorica je skvelé ...
BIO Škorica cejlónska mletá podporuje chuť do jedla , zlepšuje trávenie , pôsobí proti nadúvaniu , prispieva k rozširovaniu ciev a znižovanie krvného tlaku . Dátum exp.: 31.05.2024
SONNENTOR byliny & korenia sú našimi pestovateľmi šetrne av určitých dňoch zberané, šetrne sušené (teplota nepresahuje 40 °C) a ručne balené do vrecúšok. Veľký podiel listov je znamením ...
Škorica (druh Cassia) mletá bio 40g Informácie o produkte "Škorica -" nechajte prebudiť svoje spomienky na detstvo "Škorica je niečo pre maškrtníkov. Zemitú-drevitá chuť sa hodí k mliečnej ryži, ...
Do vareného vína, kompótov, mäsových jedál v ázijskej kuchyni. Ceylonská škorica má oveľa jemnejšiu chuť ako bežne používaná škorica čínska. Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou ...
Varenie s kvalitným korením Škorica celá: Používa sa do sladkých pokrmov, pečiva a cukrárskych výrobkov, pri zaváraní ovocia, v likérníctve. Na prípravu mäsových pokrmov do kuchyne ázijskej, ...
Varenie s korením Škorica mletá: Kvalitné korenie Škorica mletá sa najčastejšie používa na prípravu zvareného vína, punče, do sladkého pečiva, perníkov a múčnikov. Používa sa tiež na dochutenie ...
BIO Škorica cejlónska mletá sa vyrába zo Škoricovníka cejlónskeho, ktorý rastie na Srí Lanke a považuje sa za najkvalitnejší zdroj škorice. Je typická pre svoju sladkú chuť a hodí sa na ...
Vilgain Cejlónska škorica BIO je v podstate kôrou stromu Škoricovník cejlónsky. Poprední svetoví kuchári ju považujú za vôbec najlepší druh škorice.
Škorica mletá Cassia BIO je sušená kôra tropického stromu škoricovníka (Cinnamomum verum). Toto ľahko nasladlú a lahodne voňavé korenie sa používa nielen na prípravu vareného vína a do sladkého ...
Vilgain Cejlónska škorica BIO je v podstate kôrou stromu Škoricovník cejlónsky. Poprední svetoví kuchári ju považujú za vôbec najlepší druh škorice.