Koreniny Škorica
POPIS Mletá škorica je charakteristická svojou svetlo hnedou farbou, drevitou sladkou vôňou a jemnou chuťou. Intenzívna a príjemná aróma škorice ocenia najmä tí, ktorí majú radi sladké dezerty ...
POPIS Škorica celá je korením, ktoré pochádza z kôry škoricovníka . Sušením sa kôra zavinie a dostane svoj typický vzhľad. Škorica je charakteristická svetlo hnedou farbou, drevitou sladkou ...
Jednodruhové korenie - kôra z cejlónskeho škoricovníka, ktorá sa pri sušení zvinie do rúrky, je veľmi obľúbeným korením. Cejlónska škorica priaznivo pôsobí na zdravie človeka. Škorica je skvelé ...
Autentická cejlónska škorica bio kvality - Ideálna hmotnosť 40 g pre bežné použitie - Prináša zemitú a drevitú chuť do množstva pokrmov - Hodí sa k sladkým aj slaným jedlám
Škorica (druh Cassia) mletá bio 40g Informácie o produkte "Škorica -" nechajte prebudiť svoje spomienky na detstvo "Škorica je niečo pre maškrtníkov. Zemitú-drevitá chuť sa hodí k mliečnej ryži, ...
BIO Škorica cejlónska mletá sa vyrába zo Škoricovníka cejlónskeho, ktorý rastie na Srí Lanke a považuje sa za najkvalitnejší zdroj škorice. Je typická pre svoju sladkú chuť a hodí sa na ...
Do vareného vína, kompótov, mäsových jedál v ázijskej kuchyni. Ceylonská škorica má oveľa jemnejšiu chuť ako bežne používaná škorica čínska. Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou ...
Pravá škorica cejlónska /Cinnamon zeylanicum - verum / je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho. Pestuje sa v Srí Lanke a v južnej Indii. Má sladkastú chuť, jej cena v Číne ...
Najtelo Cejlónska škorica DOYPAK 100 g Škorica je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho, Cinnamomum zeylanicum, celoročne zeleného neveľkého stromu dorastajúceho do výšky 10 – ...
Varenie s kvalitným korením Škorica celá: Používa sa do sladkých pokrmov, pečiva a cukrárskych výrobkov, pri zaváraní ovocia, v likérníctve. Na prípravu mäsových pokrmov do kuchyne ázijskej, ...
Varenie s korením Škorica mletá: Kvalitné korenie Škorica mletá sa najčastejšie používa na prípravu zvareného vína, punče, do sladkého pečiva, perníkov a múčnikov. Používa sa tiež na dochutenie ...
BIO Škorica cejlónska mletá podporuje chuť do jedla , zlepšuje trávenie , pôsobí proti nadúvaniu , prispieva k rozširovaniu ciev a znižovanie krvného tlaku . Dátum exp.: 31.05.2024
Škorica Ceylónska mletá Bio koreniaci prípravok. 0% soli a glutamánu. 100% prírodné. Vegan. Raw.
Škorica mletá Cassia BIO je sušená kôra tropického stromu škoricovníka (Cinnamomum verum). Toto ľahko nasladlú a lahodne voňavé korenie sa používa nielen na prípravu vareného vína a do sladkého ...
BIO škorica cejlon mletá Zloženie: mletá škorica (druh Cejlón). Môže obsahovať lepok, sóju, zeler, horčicu, sezam, vajcia a mlieko. Krajina pôvodu: Srí Lanka. Skladovanie: Skladujte v suchu, ...
Vilgain Cejlónska škorica BIO je v podstate kôrou stromu Škoricovník cejlónsky. Poprední svetoví kuchári ju považujú za vôbec najlepší druh škorice.
Vilgain Cejlónska škorica BIO je v podstate kôrou stromu Škoricovník cejlónsky. Poprední svetoví kuchári ju považujú za vôbec najlepší druh škorice.