Koreniny
Varenie s korením Pečené zemiaky rascové: Kvalitná zmes Pečené zemiaky rascové na pečenie vo vašej kuchyni. Korenie bez glutamanu a bez lepku. Rascové pečené zemiaky odporúčame na pečené a ...
Varenie s kvalitným korením Škorica celá: Používa sa do sladkých pokrmov, pečiva a cukrárskych výrobkov, pri zaváraní ovocia, v likérníctve. Na prípravu mäsových pokrmov do kuchyne ázijskej, ...
Varenie s korením ASTA 140: Papriku delíme podľa ostrosti do 4 skupín a to na sladkú, pálivú, lahôdkovú a gulášovú. Farbiaca schopnosť papriky sa udáva vo farebnej hodnote ASTA. Čím vyššie číslo, ...
Varenie s korením Thajský gril: Vynikajúce nielen na grilovanie, ale aj iné prípravy mäsa a zeleniny. Na grilované a rožnené bravčové a hydinové mäso, do smotanových kari omáčok a minútok ...
Varenie s korením Rasca mletá: Ide o jedno z najpoužívanejších korenín v Európe. Rasca sa používa do polievok, omáčok, pod mäso a na pečené mäso. Jeho ďalšie využitie je do pečiva, pri varení ...
Varenie s korením Petržlenová vňať sušená: Petržlen je tradičná a obľúbená koreňová zelenina. Má silne aromatickú vôňu a nasládnutú a zároveň ostrú chuť. Vynikajúce je na prípravu polievok a ...
Varenie s korením Na ryby: Vyvážená kombinácia horčice, cesnaku, citrónovej kôry a koreňovej zeleniny podčiarkne špecifickú chuť všetkých rybích pokrmov a morských špecialít. Koreniaca zmes na ...
Varenie s korením Pečené zemiaky: Kvalitná zmes korenia Pečené zemiaky je určená na grilované, gratinované a pečené zemiaky, do zapečených francúzskych zemiakov, krokiet, zemiakov so zeleninou a ...
Varenie s korením Pečené zemiaky: Kvalitná zmes korenia Pečené zemiaky je určená na grilované, gratinované a pečené zemiaky, do zapečených francúzskych zemiakov, krokiet, zemiakov so zeleninou a ...
Varenie s korením Kari: Kari korenie, je neodmysliteľne späté s thajskou a indickou kuchyňou. Typicky žltú farbu mu dodáva farbivo kurkumín obsiahnuté v kurkume. Kari zmesi sa líšia stupňom ...
Varenie s novým korením: Nové korenie sa dostalo do Európy v 17. storočí z nového sveta, preto sa mu dostalo názvu novej. V Anglicku je nazývané Allspice, čiže všekorenie, alebo aj všetkého chuť, ...
Varenie so zmesou korenia Americké zemiaky: Zmes korenia určená na dochutenie pokrmov, predovšetkým zemiakov. Hodí sa aj pri príprave rýchlych pokrmov. Zloženie: Soľ 76%, zvýrazňovač chuti a ...
Varenie s korením Cesnak granulát: Cesnak je jedno z najrozšírenejších korenín sveta. Používa sa po celej Európe, Ázii a Amerike pre svoje nezameniteľné arómy. Granulovaný cesnak je výborný na ...
Varenie s korením Maďarské paprikové korenie: Vynikajúce Maďarské paprikové korenie dodá pokrmom nielen lahodnú chuť, ale aj príjemnú arómu a výraznú červenú farbu. Používa sa najčastejšie do ...
Varenie s korením Thajské kari- bez glutamánu a soli: Thajské kari je jedinečná zmes, v ktorej sa často používa až 25 druhov korenín. Thajské kari je výrazne ostrejšie, ale použitie je rovnaké ...
Varenie so zmesou Paštikové korenie: Zmes je určená nielen do paštik, obličiek a pečene, ale tiež na ochutenie rôzneho duseného mäsa, na ovčie, králičie, hydinové a bravčové mäso. Zloženie: ...
Varenie s korením Šťavnaté kurča: Pikantné šťavnaté kurča je symfóniou príchutí.Hydina je v našej krajine ľahko dostupná a veľmi obľúbená. menovateľom je vždy získať najlepšiu chuť. Máte chuť na ...
Varenie s korením Kurkuma: Táto tropická bylina bola používaná ako liečivo a farbivo. Pestuje sa pre oddenky, niekedy sa nazýva "žltý zázvor". Kurkuma obsahuje jasne žlté farbivo nazývané ...