Koreniny
Sonnentor Grilovacie korenie na ryby a kura BIO - zmes korenia namiešaná na grilovanie rýb a hydiny.
Korenie je „viac než len kýchací prášok #34;. Sušené nelúpané zrniečka semienok korenia majú jemnú ovocnú vôňu a intenzívnu ostrú prenikavú chuť. Ovocie sa zberajú tesne pred jeho úplným dozretím ...
Ostro aromatickú chuť klíčkov rukoly využijete predovšetkým pri príprave mäsa, zeleniny, ale aj šalátov alebo polievok. Semienka nie je potrebné pred klíčením namáčať. Doba klíčenia: 4-6 dní. ...
K príprave tradičného gulášu je potrebný dostatok cibule, mäsa, trpezlivosť a odvážna ruka čo sa týka korenia. S Lajošovým gulášovým korením to bude hračka.
Okrem žeravého slnka sú aj pokrmy v Afrike väčšinou ohnivé a silne korenené. Etiópske korenie "Berber" je zmesou papriky, zázvoru, kardamónu, škorice, nového korenia, chilli a cesnaku.
Korenie je „viac než len kýchací prášok #34;. Sušené nelúpané zrniečka semienok korenia majú jemnú ovocnú vôňu a intenzívnu ostrú prenikavú chuť. Ovocie sa zberajú tesne pred jeho úplným dozretím ...
Sušené kvety nechtíka lekárskeho, rastúce pod majestátnymi vrchmi Údolia bulharských ruží. Žiarivo oranžové a žlté kvety Calendula officinalis sú nielen krásne, ale aj podporujú zdravie. Nechtík ...
Najtelo Cejlónska škorica DOYPAK 100 g Škorica je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho, Cinnamomum zeylanicum, celoročne zeleného neveľkého stromu dorastajúceho do výšky 10 – ...
Najtelo Kajenské korenie, 20 g Kajenské korenie - prášok zo sušených chili papričiek druhu Capsicum frutescens. Má žltú až červenú farbu a veľmi pálivú chuť.
Sonnentor Paprika údená Smokey BIO je jedinečná a lahodná verzia klasickej sladkej červenej papriky spracovanej údením, čím získava opojivú arómu a živú oranžovú farbu.
Varenie so Zázvorom jemne mletým: Je nevyhnutnou súčasťou indickej a čínskej kuchyne. Používa sa do sladkých aj slaných jedál, zázvorového pečiva, pečených más, guláša, cestovín, zeleninových ...
Varenie s korením Babiččino polievkové korenie: Kvalitná zmes korenia Babičkino polievkové korenie je vhodná na varenie polievok, vývarov a omáčok. Použiť ju môžete aj na zeleninu a do strukovín. ...
Varenie so zmesou korenia Argentína: Zmes korenia Argentína užijete pri varení jedál slovenskej kuchyne, tak v stredomorskej, mexickej tak orientálnej. Použiť môžete pri grilovaní, rožnení, ...
Varenie s korením ASTA 120: Papriku delíme podľa ostrosti do 4 skupín a to na sladkú, pálivú, lahôdkovú a gulášovú. Farbiaca schopnosť papriky sa udáva vo farebnej hodnote ASTA. Čím vyššie číslo, ...
Varenie s korením Hubové korenie: Delikátnu zmes Hubové korenie môžeme použiť na ochutenie širokej palety jedál. Výborná je na použitie na mäso napríklad kotlety, roštenky, divinu, ale aj na ...
Varenie s korením Ratatouille - bez glutamánu: Originálna zmes cesnaku, bazalky, oregána so zeleninou, doplnenie o zázvor a čili, vďaka ktorej sa stanete majstrom francúzskej kuchyne. Je vhodná ...
Varenie s korením Mleté mäso: Zmes vhodná na dochutenie rôznych druhov mletých mas, ale aj do omáčky. Kvalitné korenie Mleté mäso sa najčastejšie používa na prípravu sekanej, karbanátkov, ...
Varenie s korením Rasca drvená: Ide o jedno z najpoužívanejších korenín v Európe. Rasca sa používa do polievok, omáčok, pod mäso a na pečené mäso. Jeho ďalšie využitie je do pečiva, pri varení ...