Strukoviny
Vysoký obsah bielkovín pre vegetariánov a vegánov - Multispektrum živín s vitamínmi a minerálmi - Možnosť prípravy rôznych pokrmov varením aj naklíčením
PROVITA fazuľa žltá Mung dal, 375g Žltá fazuľa Mung dál sa získáva po vylúpaní malej zelenej mungo fazuľky. Je veľmi dobre stráviteľná a výživná. Je bohatá na obsah bielkovín a vlákniny. ...
Fazuľa výbornej chuti a jemnej konzistencie, vzhľadom i chuťou sa podobá fazuľu lima a maslové fazuľu. Krásne vyniká v pokrmoch. Táto najväčšia fazuľa má múčnu a nepatrne sladkastú chuť, preto sa ...
Hrach žltý polený 5 kg Hrach patrí medzi najrozšírenejšie strukoviny . Je veľmi sýty a výdatný, v kombinácii so zeleninou a obilninami poskytuje bielkoviny vysokej kvality. Hrach poskytuje telu ...
Fazuľa malá biela 5 kg Fazuľa je veľmi bohatá na rastlinnú vlákninu, je bohatá na draslík a prospieva k zníženiu krvného tlaku. Biele fazuľe sú po uvarení mäkké a majú jemnú chuť. Ideálne sa hodí ...
Šošovica veľkozrnná Šošovica je najobľúbenejší strukovina s vysokou energetickou hodnotou, je veľmi bohatá na kyselinu listovú a vlákninu. Používa sa na prípravu polievok, šalátov a ...
Cizrna / Cícer Cícer alebo tiež rímsky hrach je veľmi výživná strukovina príbuzná hrachu. Používa sa na prípravu polievok, zeleninových šalátov, kaší a nátierok alebo ako príloha.
Cizrna / Cícer Cícer alebo tiež rímsky hrach je veľmi výživná strukovina príbuzná hrachu. Používa sa na prípravu polievok, zeleninových šalátov, kaší a nátierok alebo ako príloha.
Fazuľa mungo Fazole adzuki môžete pripraviť na mnoho spôsobov. Sú populárne v ázijskej a japonskej kuchyni. Majú jemnú orieškovú chuť, obsahujú veľké množstvo bielkoviny, vápnika a ...
Fazuľa mungo Fazole adzuki môžete pripraviť na mnoho spôsobov. Sú populárne v ázijskej a japonskej kuchyni. Majú jemnú orieškovú chuť, obsahujú veľké množstvo bielkoviny, vápnika a ...
Fazuľa veľká biela Fazuľa je veľmi bohatá na rastlinnú vlákninu, je bohatá na draslík a prospieva k zníženiu krvného tlaku. Biele fazuľe sú po uvarení mäkké a majú jemnú chuť. Ideálne sa ...
Fazule adzuki Táto strukovina je nesmierne obľúbená v Japonsku, kde sa pripravuje na rôzne spôsoby - s ryžou, na slano, na sladko, do dezertov ... Majú pomerne výraznú orieškovú chuť. Nebojte sa ...
Fazuľa biela oblička je plochá ľadvinovitá fazuľa s jemnou chuťou. Vďaka tejto chuti sú ideálne v spojení so zeleninou. Na svete nájdeme vyše 100 druhov fazule líšiacich sa svojou chuťou, tvarom ...
Hrach rímsky cícer 400g Cícer, čiže rímsky hrach je vysoko výživná strukovina, obľúbená v európskej i orientálnej kuchyni. V Španielsku ju milujú ako cícerovú polievku, v Oriente ako náplň do ...
Mungo fazula pochádza z Indie, odkiaľ sa postupne rozšírila takmer do celého sveta. Majú najčastejšie olivovo zelenú farbu a predávajú sa obvykle celé, lúpané alebo polovičné. V niektorých ...