Sladidlá
V posledných rokoch vzrástol záujem o nízkoenergetické ako aj diétne potraviny. Zvýžil sa záujem najmä o sladidlá na stéviovom základe, ktoré majú množstvo požadovaných vlastností, ako sú ...
Tymiánový sirup obsahuje pomerne veľké množstvo účinných látok (silice, triesloviny, horčiny, flavóny). Dúška tymiánová, alebo jednoducho zvaná tymián, pochádza z oblasti Stredozemia. Celá ...
Zázvorový sirup je z výťažku koreňa zázvora lekárskeho. V rebríčku obľúbenosti sa zázvor nachádza na prvých priečkach. Nechýba ani v domácnostiach mladých ľudí, oceňujú ho budúce mamičky aj ...
Ženšenový sirup. Ženšen pravý je veľmi stará rastlina, známa v oblasti východnej Ázie takmer 5000 rokov. Ide o rastlinu, rastúcu už v treťohorách pred viac než miliónom rokov, a napriek tomu ...
Žihľavový sirup obsahuje karotén, vitamín C, B2, železo, ďalej histamín a stopové látky. Žihľava, správny názov pŕhľava sa nachádza po celom svete s výnimkou Južnej Ameriky a tropickej Afriky. V ...
Informácie o produkte Vylepšená receptúra! Sladidlo novej generácie Klasik vyrobené unikátnou patentovanou metódou z koreňa čakanky. Prírodné sladidlo s podielom vlákniny 62 %. Toto sladidlo je ...
Sladidlo s obsahom glykozidov steviolu. Vhodné pri redukčnej diéte aj pre diabetikov
Čakankový topping slaný karamel je sladká Low Carb poleva, ktorá sa môže pýšiť nízkym obsahom cukru a tuku na rozdiel od iných toppingov. Je úplne bez lepku, bez laktózy, bez konzervačných látok, ...
Zloženie: dextróza monohydrát. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1564 kJ / 368 kcal; tuky: 0 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 92 g; cukry: 92 g; vláknina: 0 g; ...
AllNutrition Erytrytol je vynikajúca alternatíva k cukru v sypkej forme. Považovaný za najzdravšie sladidlo hlavne vďaka tomu, že negatívne neovplyvňuje tvoje zdravie a má nulovú energetickú ...
Vilgain Xylitol z Fínska, niekedy tiež označovaný ako brezový cukor, je sladidlo, ktoré sa vyznačuje predovšetkým nižšou kalorickou hodnotou ako bežný cukor a tiež absenciou nepríjemnej pachute.
Sirup z koreňa čakanky je oproti iným sirupom výnimka v mnohých ohľadoch. Vyrába sa šetrnou metódou z koreňa čakanky, má príjemne sladkú chuť a hustú konzistenciu.