Múky PROVITA
Múka lupinová Použitie: lupinová múka sa používa predovšetkým na zlepšenie kvality cesta a ako náhrada vajec pri výrobe zmzliny, sušienok, cukrovinky a dezertov. Používa sa pri výrobe cestovín. ...
PROVITA tasovské placky z bezlepkovej múky Zloženie: múka bez lepku (obsahuje deproteinovaný pšeničný škrob* 50% [lepok do 10 mg/kg], sója*), kukuričná múka, slnečnica, sezam*, repkový olej, ...
Zloženie: múka z pestreca mariánskeho (Silybum marianum). Účinná látka: Sylimarin: 4,1 g / 100 g, v odporúčanej dennej dávke (7 g) – 290 mg. Výživové hodnoty v 100 g výrobku: energie: 1194 kJ / ...
Zloženie: ovsená múka jemná*. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1639 kJ / 388 kcal; tuky: 7 g; nasýtené mastné kyseliny: 1,1 g; sacharidy: 69 g; cukry: 0,5 g; ...
PROVITA múka ľanová Zloženie: múka z ľanu zlatého. Môže obsahovať stopy sezamu. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1315 kJ / 313 kcal; tuky: 9 g; nasýtené mastné kyseliny: 1,7 ...