Múky PROVITA
Agar prášok je prírodné zahusťovadlo a želírujúci prípravok z morskej riasy s vysokým obsahom jódu. Vďaka morskej riase z ktorej sa vyrába obsahuje prášok agar mnoho minerálnych látok a ...
Tapioková škrobová múka 250g Tapioková múka má vynikajúce pekárske vlastnosti. Plnohodnotne nahradí bežnú pšeničnú múku, čo ocenia predovšetkým ľudia rešpektujúci bezlepkovú diétu. Tapioková múka ...
Zloženie: tapiokový škrob. Môže obsahovať stopy oxidu siričitého. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1464 kJ / 350 kcal; tuky: 0,1 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: ...
Obsah proteínov v amarante je mnohonásobne vyššie, než u iných obilnín. To isté platí aj pre obsah vlákniny a minerálov. Keďže obsahuje skvalén a lyzín, dobre pôsobí na tvorbu a regeneráciu ...
Ryžová múka hladká 400g Ryžová múka je vynikajúci surovinou pre pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet. Táto múka je tiež vhodná pre zahusťovanie omáčok u slaných či sladkých ...
Zloženie: hrach rímsky - cícer. Výroba v kamennom mlyne, v ktorom sa melú len bezlepkové potraviny. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1323 kJ / 316 kcal; tuky: 4,5 g; nasýtené ...
Provita Múka gaštanová 250g Použitie: Múka má sladkastú chuť a príjemnú vôňu. Ideálne pre pečenie koláčov, múčnikov, tort, sušienok aj chleba. V akomkoľvek receptu môžeme o 25% bežnej múky ...
Zloženie: pšeno natívna hladká múka. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1490 kJ / 356 kcal; tuky: 4,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 73 g; cukry: 0 g; bielkoviny: ...
Sušený celozrnný kvások BIO je vhodný pre pečenie chleba, ale aj iného pečiva. Sám o sebe dodá chlebu lepšiu chuť, ale pre použitie namiesto droždia je lepšie postupovať podľa nižšie napísaného ...
Múka lupinová Použitie: lupinová múka sa používa predovšetkým na zlepšenie kvality cesta a ako náhrada vajec pri výrobe zmzliny, sušienok, cukrovinky a dezertov. Používa sa pri výrobe cestovín. ...