Múky PROVITA
Agar prášok je prírodné zahusťovadlo a želírujúci prípravok z morskej riasy s vysokým obsahom jódu. Vďaka morskej riase z ktorej sa vyrába obsahuje prášok agar mnoho minerálnych látok a ...
Zloženie: hrach rímsky - cícer. Výroba v kamennom mlyne, v ktorom sa melú len bezlepkové potraviny. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1323 kJ / 316 kcal; tuky: 4,5 g; nasýtené ...
Zloženie: tapiokový škrob. Môže obsahovať stopy oxidu siričitého. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1464 kJ / 350 kcal; tuky: 0,1 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: ...
Zloženie: pšeno natívna hladká múka. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1490 kJ / 356 kcal; tuky: 4,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 73 g; cukry: 0 g; bielkoviny: ...
Obsah proteínov v amarante je mnohonásobne vyššie, než u iných obilnín. To isté platí aj pre obsah vlákniny a minerálov. Keďže obsahuje skvalén a lyzín, dobre pôsobí na tvorbu a regeneráciu ...
Ryžová múka hladká 400g Ryžová múka je vynikajúci surovinou pre pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet. Táto múka je tiež vhodná pre zahusťovanie omáčok u slaných či sladkých ...
Tapioková škrobová múka 250g Tapioková múka má vynikajúce pekárske vlastnosti. Plnohodnotne nahradí bežnú pšeničnú múku, čo ocenia predovšetkým ľudia rešpektujúci bezlepkovú diétu. Tapioková múka ...
Provita Múka gaštanová 250g Použitie: Múka má sladkastú chuť a príjemnú vôňu. Ideálne pre pečenie koláčov, múčnikov, tort, sušienok aj chleba. V akomkoľvek receptu môžeme o 25% bežnej múky ...
Zloženie: celozrnná amarantová múka BIO. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1555 kJ / 371 kcal; tuky: 7 g; nasýtené mastné kyseliny: 1 g; sacharidy: 66 g; cukry: 2 g; vláknina: ...
Zloženie: ražná múka celozrnná hladká *. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1331 kJ / 318 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 75,7 g; cukry: ...
Sušený celozrnný kvások BIO je vhodný pre pečenie chleba, ale aj iného pečiva. Sám o sebe dodá chlebu lepšiu chuť, ale pre použitie namiesto droždia je lepšie postupovať podľa nižšie napísaného ...