Konzervovaná a nakladaná zelenina
Konzervovaný ibištek jedlý (okra) je vynikajúcou zdrojom vitamínu C, kyseliny listovej a antioxidantov, a preto je v ázijskej kuchyni veľmi obľúbenou zeleninou. Okra sa zvyčajne pridáva do kari, ...
Bambusové výhonky v čínskej kuchyni všestrannou surovinou a používajú sa v rôznych jedlách pre ich unikátnu chuť a textúru. Pridávajú sa do jedál ako sú restovaná zelenina, ostro kyslá polievka a ...
Sladené alphonso mango pyré je hustá a hladká zmes vyrobená zo zrelého Alphonso manga. Pyré sa často používa ako prísada do rôznych jedál, ako sú dezerty, smoothies a nápoje. Možno použiť aj ako ...
Bambusové výhonky v čínskej kuchyni sú všestrannou surovinou a používajú sa v rôznych jedlách pre ich unikátnu chuť a textúru. Pridávajú sa do jedál ako sú restovaná zelenina, ostro kyslá ...
Bambusové výhonky nakrájané na prúžky v čínskej kuchyni všestrannou surovinou a používajú sa v rôznych jedlách pre ich unikátnu chuť a textúru. Pridávajú sa do jedál ako sú restovaná zelenina, ...
Žltá reďkovka na suši 1kg je vyrobená z reďkovky daikon a často sa podávajú spolu so susi, inými druhmi tsukemono (kyslé uhorky v japonskom štýle) v tradičnej japonskej kuchyni.
Liči v sirupe Aroy-D je osviežujúci ovocný poklad. Tieto šťavnaté plody liči sú zachytené vo sladkom sirupe, čo im dodáva intenzívnu sladkosť a príjemnú šťavnatosť. Skvelé ako samostatná pochúťka ...
Ryžové slamové huby majú mäkkú, krehkú konzistenciu a jemnú, sladkú chuť. Sú často používané v ázijskej kuchyni, ako sú napríklad thajské, vietnamské, čínske a indonézske pokrmy. Tieto huby sú ...
Sterilovaný cícer v slanom náleve je vynikajúce riešenie pre tých, ktorým vadí zdĺhavé namáčanie a varenie strukovín. Túto cícer nie je potrebné namáčať a variť, a preto sa hodí k rýchlej a ...
Zmes strukovín v slanom náleve je vynikajúcim riešením pre tých, ktorým vadí zdĺhavé namáčanie a varenie strukovín. Tieto fazule nie je potrebné namáčať a variť, a preto sa hodia na rýchlu a ...
Longan v sirupe AROY-D sa môže podávať teplý alebo studený a často sa používa ako poleva na zmrzlinu, jogurt alebo koláč. Môže sa konzumovať aj samostatne ako sladká pochúťka. Longan v sirupe je ...
Plody toddy palmy, známe tiež ako ľadové jablko alebo nungu, sú obľúbené v juhovýchodnej Ázii, najmä v Indii. Tieto želatínové biele plátky majú jemne sladkú chuť a sú skvelou ingredienciou pre ...
Bambusové výhonky plátky 227g Bambusové výhonky sú tradičné prísadou do ázijských jedál a polievok. Jedná sa o mladé výhonky bambusu, ktoré práve vyklíčili. Žiadna z ázijských kuchýň sa bez tejto ...
Tradičný produkt s autentickou chuťou vychádzajúci z japonských tradícií - Zdravotné účinky pri liečbe a prevencii bežných zdravotných problémov
Grécke Zelené olivy lnené feta syrom v slnečnicovom oleji. Dajú sa použiť na šaláty, pizzu alebo k cestovinám. Sú výborné aj samotné, len tak pre chuť. Bez konzervantov. Pasterizované. Použitie: ...
Vodné gaštany 227g Biela dužina a sladkastá chuť ktorá sa nestráca varením robia túto zeleninu obľúbeným doplnkom slanej či sladkej čínskej kuchyne. Po otvorení ponoriť do vody, aby nestratili ...
Vínne listy plnené ryžou 280g Vinné listy plnené ryžou sa podľa antického receptu pripravovali už v starovekých gréckych kolóniách územia Pontu pri Čiernom mori. Tradičný spôsob výroby sa ...