Knihy Poľnohospodárstvo, potravinárstvo, lesníctvo
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín ...
Obsah: 1.Ekosystém 2.Ovzdušie a ochrana ovzdušia 3.Pôda, znečistenie pôdy a technológia čistenia pôdy 4.Hydrosféra, kvalita vody, vlastnosti vody, technológie úpravy vody 5.Biosféra a biocykly ...
Obsah: 1.Meliorácie, základné pojmy, história, etapy 2.Základy geodézie v poľnohospodárstve 3.Fyzikálno-mechanické vlastnosti pôdy, hydrolimity, infiltrácia 4.Odvnodňovanie v poľnohospodárstve ...
Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov. Predkladaná publikácia MUDr. Jána Ondrejku a kol. ...
Záujem o poľovnícke strelectvo stále vzrastá. V československej poľovníckej literatúre je počet vydaných titulov s problematikou pol'ovníckeho strelectva vel'mi nízky. Mohli by sme ich spočítať ...
Podrobnejšie informácie o knihe Kalendář naší zahrádky - Ovoce a zelenina: Mezi zahrádkáři stále populárnější autor RNDr....
Sázení, zalévání, hnojení - Biozahrada - Bob Flowerdew, Vydavateľ: Metafora, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 112, Rok vydania: 2011
Publikácia nehovorí len o typoch poľovníckych nožov, ich vývine, výrobe a použití, ale aj o vzťahu majiteľov k nim.A často nôž prezradí veľa o svojom vlastníkovi. "Typológiu poľovníkov" dopĺňa ...
Elektronická kniha - autor Marián Šuman-Hreblay, 188 stran