Odporúčané ponuky
Najlacnejšie ponuky
Mikrobiológia potravín (kolektív autorov)
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola ...
Mikrobiológia potravín (kolektív autorov)
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu 5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu ...
1 dni
o obchode
email
14.80 €
Mikrobiológia potravín (kolektív
16.06 €
Poľnohospodárstvo, potravinárstvo, lesníctvo: áno, Učebnice: áno, Slovníky: áno, Jazyk: Slovenský, Počet strán: 239 strán, Náučná a odborná: áno
Všeobecné parametre
- Výrobca SLOVENSKÁ POĽNOHOSPODÁRSKA UNIVERZITA V NITRE
- knihy slovenská poľnohospodárska univerzita v nitre
- Part number 978-80-552-1642-3
- Ean 9788055216423
-
Náučná a odborná
-
Poľnohospodárstvo, potravinárstvo, lesníctvo
-
Učebnice
-
Slovníky
- Uvedenie na trh 2017
Ostatné
- Jazyk Slovenský
- Počet strán 239 strán
-
Kódy predajcov
9788055225241