Formy na pečenie
Forma silikónová na bábovku s priemerom 24 cm, odolná voči vysokým teplotám až + 230C, nepripaľuje sa, nelepí, možno ľahko vyklopiť, ľahko sa čistí, ľahko umývateľná. Teplotná odolnosť od -60 do ...
Nepriľnavý povrch vhodný na pečenie s minimom tuku Veľmi pohodlná údržba, jedlo sa nepripaľuje. Rozkladacia forma s oddeliteľným dnom. S podný diel v sade využiteľný ako servírovacia tácka. ...
Forma na tortu DR.OETKERTáto tortová forma s priemerom 20 cm a výškou 6,5 cm je ideálna na pečenie rôznych druhov tort. Odpružený rám a dno odolné proti pretečeniu zabezpečujú jednoduché pečenie ...
Forma na ovocný koláč DR.OETKERTáto forma na ovocný koláč zaručuje dokonalé pečenie vďaka odnímateľnému dnu a nepriľnavému povrchu, vďaka ktorému sa ľahko vyklápa a čistí. Odolná voči teplote do ...
Forma na tortu a bábovku DR.OETKERTáto forma je ideálna na pečenie koláčov a báboviek, vďaka nepriľnavému povrchu zaručuje ľahké vyklápanie a čistenie. Je odolná voči teplotám do +230 °C a je ...
Podložka na pečenie – zo skleneného vlákna, nepriľnavá, kruhová, odoláva teplotám do 260 °C, ručne umývateľná, rozmery 26 × 26 cm (Š×D), hrúbka 0,08 mm, hnedá farba
Podložka na pečenie – zo skleneného vlákna, nepriľnavá, obdĺžniková, odoláva teplotám do 260 °C, ručne umývateľná, rozmery 30 × 40 cm (Š×D), hrúbka 0,08 mm, červená farba
Podložka na pečenie – zo skleneného vlákna, nepriľnavá, obdĺžniková, odoláva teplotám do 230 °C, vhodná do umývačky, rozmery 40 × 30 cm (Š×D), biela a čierna farba
Forma – rám na pečenie nastaviteľný 20 × 24 – 38 × 46 cm, antikoro 18/10
Set troch silikónových foriem krémovej farby.
Forma – sada okrúhlych foriem na tvarovanie dezertov, ryže, zemiakov, kaší atď., oceľový piest uľahčuje plnenie a tvarovanie nádoby, špecifikácia – z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ...
Forma – silikónový lievanečník, aj na vajíčka, zemiakové zmesi, červená farba, rozmery 23,5 × 39,8 × 1,5 cm
Forma na pečenie na tortu, mramorová
Luxusná forma na pečenie s detailne prepracovanými tvarmi a prvotriednym antiadhéznym povrchom. Bábovka sa prepeká rovnomerne a bez pripaľovania, po upečení ju možno ľahko vyklopiť. Vyrobená ...