Cukor
Prírodný kokosový cukor Bio Nebio sa vyrába šetrným vysúšaním ručne zbieraného čerstvého nektáru z nerozvitých kokosových kvetenstiev.
Sladidlo Zloženie: brezový cukor xylitol. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1004 kJ / 204 kcal; tuky: 0 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 100 g; cukry: 0 g; ...
Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1700 kJ / 400 kcal; tuky: 0 g; nasytené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 100 g; cukry: 100 g; bielkoviny: 0 g; sol: 0,0125 g. Krajina původu: ...
Zloženie: cukor trstinový Maurícius. Výživové údaje v 100 g výrobku:energetická hodnota: 1698 kJ / 400 kcal;tuky: lt;0,1 g;nasýtené mastné kyseliny: 0 g;sacharidy: 99,6 g;cukry: 99,6 ...
Zloženie: cukor trstinový Maurícius. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1698 kJ / 400 kcal; tuky: lt; 0,1 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 99,6 g; cukry: 99,6 g; ...
BIONEBIO MAURITIUS Muscovado, trstinový cukor Zloženie: trstinový cukor Muscovado. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1683 kJ / 396 kcal; tuky: 0 g; nasýtené mastné kyseliny: ...
Xylitol je prírodné sladidlo s nízkym glykemickým indexom. Je vhodný aj pre diabetikov alebo pre osoby, ktoré držia redukčnú diétu.
Vilgain Panela BIO je nerafinované sladidlo s jemnou karamelovou chuťou. Získava sa varením a odparovaním šťavy z cukrovej trstiny. Zachováva si všetky živiny, ktoré sú prirodzene v cukrovej ...
Vilgain Datlový cukor múčka je voňavou alternatívou bežného bieleho cukru, ktorá sa hodí na výrobu raw dezertov, do pečenia alebo napríklad do nedeľných palaciniek či vaflí.