Čokolády
Mliečna čokoláda s mandľami Zloženie: cukor 31%, mandle 30%, sušené mlieko 16%, kakaové maslo 14,5%, kakaová hmota 8,1%, emulgátor-sójový lecitín 0,3%, aróma-prírodná vanilka Alergény: mandle, ...
Karamelová čokoláda s lieskovými orechmi Zloženie: cukor 27%, lieskové orechy 30%, kakaové maslo 19,5%, sušené mlieko 7,5 %, sušené odstredené mlieko 4,4 %, kakaová hmota 4,3 %, karamelové ...
Horká čokoláda s mandľami Zloženie: kakaová hmota 40,5%, mandle 30%, cukor 26,8%, kakaové maslo 2,4%, emulgózny sójový lecitín 0,3%, arómovo-prírodná vanilka Alergény: mandle, sójový lecitín ...
Mliečna čokoláda s lieskovými orechmi Zloženie: cukor 31%, lieskové orechy 30%, sušené mlieko 16%, kakaové maslo 14,5%, kakaová hmota 8,1%, emulgózno-sójový lecitín 0,3%, arómovo-prírodná vanilka ...
Horká čokoláda s lieskovými orechmi Zloženie: kakaová hmota 40,5%, lieskové orechy 30%, cukor 26,8%, kakaové maslo 2,4%, emulgátovo-sójový lecitín 0,3%, arómovo-prírodná vanilka Alergény: ...
Balenie obsahuje 30ks. Mliečna čokoláda s farebným dekorom Zloženie: cukor 44,3%, sušené mlieko 22,9%, kakaové maslo 20,7%, kakaová hmota 11,5%, emulgátor-sójový lecitín 0,5%, aróma-prírodná ...
Vysokopercentný čokoláda (70%) s velejemný a luxusné chuťou bio pomaranča. Bez mliečnych produktov, sójového emulgátora a rafinovaného cukru. neopakovateľná chuť! Predstavujeme Vám živú čokoládu. ...
DP Chocolate Mliečna čokoláda so stéviou 70g Skvelá dávka prémiovej čokolády posypanej ingredienciami ako napr: lyofilizované jahody, maliny, fialkové kvety, ružové kvety, mätové lístky… Kus ...
Lieskovo-oriešková gianduja so sušeným ovocím lesná zmes v mliečnej čokoláde. Obsah kakaovej sušiny najmenej 39%. Skvelá dávka prémiovej čokolády , ktorý stojí za ochutnanie. Kus čokolády pre ...
Zloženie kakaové bôby. Skladujte v suchu pri teplote 25 °C. NUTRIČNÁ HODNOTA: Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 634 kcal/2653 kJ, Tuk: 50g tuku, z toho 31 g nasýtených mastných ...
Zloženie: kakaové bôby (min. 30 %), horká čokoláda (kakaové bôby 67 %, trstinový cukor), kakaový prášok (1 %). Môže obsahovať stopy lieskových orieškov a mlieka. Skladujte v suchu pri teplote 25 ...
Už pri prvom zahryznutí pocítite silu kakaových bôbov a energiu divokého pomaranča . Tie dopĺňa vôňa a ochranné účinky lúčnych kvetov , ktoré ju zdobia. Jemne pražené, mleté žulovými kameňmi, ...
Táto čokoláda je nastrúhaná na hobliny, nie je to čokoláda v prášku, takže si môžete vychutnať plnú chuť kvalitnej čokolády bez prísad. Táto teplá horká čokoláda získala ocenenia ZLATÁ SALIMA ...
Ekvádorské kakao sa považuje za jedno z najkvalitnejších a vyrába sa z nepražených kakaových bôbov. Kakaový nápoj sa sladí trstinovou šťavou panelou, ktorá obsahuje veľa minerálov a je vhodná pri ...
Kakaová hmota sa vyrába mletím nepražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch a obsahuje približne 50-55 % kakaového masla. Používa sa pri výrobe čokolády , je základnou surovinou. Môže sa ...
Kakaové maslo sa vyrába lisovaním rozdrvených nepražených kakaových bôbov. Je odolný voči vysokým teplotám do 200 °C. Používa sa pri výrobe čokolády na zjemnenie jej chuti, pri výrobe ...
Kakao so zníženým obsahom tuku vyrobené z nepražených ekvádorských bôbov Arriba Nacional. Kakaový prášok sa získava lisovaním kakaovej hmoty, pričom sa od zvyšku hmoty oddelí kakaové maslo, ktoré ...