Cestoviny RAPUNZEL
Bezvaječné cestoviny , vyrobené tradičným spôsobom – pomalým sušením pri nízkych teplotách do 55°C. Preto majú cestoviny prirodzenú chuť a pri varení do al dente ideálnu štruktúru.
Tieto celozrnné špagety z tvrdej pšenice sa nelepí a nerozvářejí a majú príjemnú nie výrazne "celozrnnú" chuť. Používame ich preto ako klasické špagety. Ak chceme zvýrazniť prirodzenú chuť ...
Bezvaječné bezlepkové cestoviny - talianske špagety z celozrnnej hnedej ryže v bio kvalite sú zdrojom energie, vhodné pre celiatikov a pre tých, ktorí sa stravujú bezlepkovou diétou. Sú ...
Celozrnné bio lasagne, vyrobené tradičným spôsobom – pomalým sušením pri nízkych teplotách do 55°C. Preto majú tieto cestoviny prirodzenú charakteristickú chuť a pri varení do al dente ideálnu ...
Bezvaječné cestoviny v tvare špiráliek, vyrobené tradičným spôsobom – pomalým sušením pri nízkych teplotách do 55°C. Preto majú cestoviny prirodzenú chuť a pri varení do al dente ideálnu ...