Cestoviny HAKUBAKU
Soba rezance sú tenké, hnedé až sivé, japonské rezance vyrobené z pšenice a pohánkovej múky. Sú to zhruba rovnako silné ako talianske špagety, a sú používané v rôznych teplých a studených jedál. ...
Tenké rezance RAMEN v čínskom štýle vyrobené z Bio mäkkej pšenice. Majú mierne žuvaciu, príjemnú textúru a sú vhodné pre výdatné pokrmy. Ramen rezamnce boli objavené v Číne v 19. storočia, neskôr ...
Cha Soba rezance sú vyrobené z pohánky a pšeničnej múky s pridanou zložkou čerstvých lístkov zeleného čaju. V Japonsku, Cha Soba je považované za pochúťku a je konzumovaná len pri veľmi ...
Somen rezance sú najtenšie zo všetkých japonských rezancov. Rýchlo sa uvaria. Sú vyrobené z tvrdej BIO pšenice, ktorá dodáva rozmanitú štruktúru a chute. SOMEN sa často podáva za studena v ...