ŽIVOT BEZ LEPKU
Cizrna / Cícer Cícer alebo tiež rímsky hrach je veľmi výživná strukovina príbuzná hrachu. Používa sa na prípravu polievok, zeleninových šalátov, kaší a nátierok alebo ako príloha.
Šošovica červená polená Červená šošovica je veľmi obľúbenou strukovina, je rýchlo uvarená a pred prípravou sa nemusí namáčať. Výborne chutí. Vhodná na nátierky, do šalátov, fašírok, ako ...
Ryžová múka hladká je prirodzene bezlepková potravina. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na prípravu bezlepkových pokrmov alebo ako náhrada časti pšeničnej múky pri kuchynských úpravách ...
Šošovica čierna Beluga Čierna šošovka je obľúbená kvôli svojej netradičnej farbe. Má výbornú orieškovú chuť a je výživovo bohatá. Vyskúšajte ju ako prílohu, do šalátov, nátierok, plniek ...
BIO ryžová instantná kaša je prirodzene bezlepková potravina. Stačí pridať vodu alebo mlieko a podľa svojej chuti či fantázie do kaše pridať zakaždým niečo iné. Vhodná na sladký i slaný ...
Čiroková instantná kaša je prirodzene bezlepková potravina. Stačí pridať vodu alebo mlieko a dochutiť podľa svojej fantázie a do kaše pridať zakaždým niečo iné. Vhodná na sladký i slaný ...
Ryžová instantná kaša je prirodzene bezlepková potravina. Stačí pridať vodu alebo mlieko a podľa svojej chuti či fantázie do kaše pridať zakaždým niečo iné. Vhodná na sladký i slaný spôsob, ...
Pohánková kaša instantná natural je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. Používa sa k príprave kaší primiešaním do ...
Ryžová múka hladká je prirodzene bezlepková potravina. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na prípravu bezlepkových pokrmov alebo ako náhrada časti pšeničnej múky pri kuchynských úpravách ...
Ovsené vločky drvené upravené pre rýchlu prípravu jedál a desiat. Z ovsených vločiek si môžete pripraviť výdatné raňajky, nátierku alebo zahustiť polievku.
Bezlepkové ovsené vločky Jemné ovsené vločky nemôžu chýbať v žiadnej bezlepkové kuchyni. Môžete z nich pripraviť výdatné raňajky, nátierku alebo zahustiť polievku. Môžete si z nich upiecť ...
Fazuľa mungo Fazole adzuki môžete pripraviť na mnoho spôsobov. Sú populárne v ázijskej a japonskej kuchyni. Majú jemnú orieškovú chuť, obsahujú veľké množstvo bielkoviny, vápnika a ...
Fazuľa mungo Fazole adzuki môžete pripraviť na mnoho spôsobov. Sú populárne v ázijskej a japonskej kuchyni. Majú jemnú orieškovú chuť, obsahujú veľké množstvo bielkoviny, vápnika a ...
Kukuričná múka polohrubá je prirodzene bezlepková potravina. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na prípravu bezlepkových pokrmov alebo ako náhrada časti pšeničnej múky pri kuchynských ...
Quinoa biela múka je prirodzene bezlepková múka z quinoa bielej (merlíku čilského). Múka je ľahko stráviteľná a má orieškovú chuť. Vďaka jedinečnému zloženiu aminokyselín, výnimočným ...
Quinoa biela múka je prirodzene bezlepková múka z quinoa bielej (merlíku čilského). Múka je ľahko stráviteľná a má orieškovú chuť. Vďaka jedinečnému zloženiu aminokyselín, výnimočným ...
Kukuričná krupica jemná je prirodzene bezlepková potravina. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na prípravu bezlepkových pokrmov, kaší, polenty alebo ako závarka do polievok.
Fazuľa veľká biela Fazuľa je veľmi bohatá na rastlinnú vlákninu, je bohatá na draslík a prospieva k zníženiu krvného tlaku. Biele fazuľe sú po uvarení mäkké a majú jemnú chuť. Ideálne sa ...