SUNFOOD
Karbonátok seitanový Sunfood - Meatless burger with seitan and oat flakesSkvelé labužnícke tofu vhodné do studených mís, sendvičov, šalátov aj na dusenie so zeleninou. Hotový výrobok - vhodný na ...
Lotosový koreň pochádza z Číny a je nazývaný kráľom zlomených a poškodených kostí. Okrem toho má však aj ďalšie liečebné účinky - pôsobí napríklad priamo zázračne pri prechladnutí, nádche, kašli, ...
Prírodné sladidlo získané z klíčkov ryže. Je vhodné na osladenie čaju, na pečenie, do dezertov či múčnikov. Je zdravou náhradou klasického bieleho cukru. Neobsahuje žiadne pridané chemické látky ...
Japonská sójová omáčka - Yamato shoyu 300ml. Tradičný výrobok slúžiaci na ochutenie polievok, mäsa, omáčok, zeleniny, šalátov a pod. Vyrobené prírodné fermentáciou. Neobsahuje žiadne chemické ...
Umeboshi obsahujú veľké množstvo kyseliny citrónovej, ktorá pomáha vylučovať z tela kyselinu mliečnu a odstraňuje tým únavu. Preto sú umeboshi známym prostriedkom na získanie sviežosti, vitality ...
Kukicha je zelený japonský čaj, však rozhodne nie bežný, svojimi vlastnosťami.
Senča - zelený čaj, pre ktorý sa používajú mladé lístky. Najrozšírenejší typ čaju z prvého zberu. Japonský zelený čaj zberaný z plantáží, na ktorých sa nesmú používať žiadne chemické hnojivá ani ...
Rastlinná želatína Agar - Prírodný morský produkt, ktorý sa používa na príprave ovocných rosoľovacích poliev na torty, rezy a cukroví. Výrobok z morských rias, ktorý neobsahuje žiadne ďalšie ...
Čistý přírodní jablečný mošt - koncentrovaný fyzikálním odpařením na hustou šťávu, která nepotřebuje žádné konzervanty ani barviva, ani cukr.
Fermentovaná sladká pasta, ktorej základom sú sójové bôby. Obsahuje: enzýmy vitamíny (B12) bielkoviny stopové prvky vlákninu. Bio miso sladké je pasterizované. Zloženie : celozrn. ryža bio, ...
Mikawa Mirin je základné dochucovadlo používané v japonskej kuchyni s mierne sladkastou chuťou. Je to druh ryžového vína podobný saké, ale obsahujúceho menej alkoholu (13,5-14,4%).
Prírodné sladidlo získané z klíčkov kukurice. Môžeme ho použiť do čaju, na pečenie, do dezertov či múčnikov. Neobsahuje žiadne pridané látky a jeho konzistencia je podobná medu. ZLOŽENIE: ...
Na prípravu výbornej zelenej pasty na sushi alebo napríklad na obaľovanie orieškov a prípravu výborných dipov.
Zloženie: pšeničná múka, tofu 70%, slnečnicový olej, korenie, morská soľ Výživové hodnoty na 100g výrobku: energ. hodnota: 718 kJ/173 kcal, tuky 8,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g ...
Ume ocot , prírodné ochucovadlo vzniká pri fermentácií japonských umeboshi slivôčok. Slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot.
Pravá chuť paradajok. Zloženie: voda, paradajkový pretlak, pšeničný sirup, jablkový ocot, morská soľ, sušená cibuľa, zmes korenia Energia na 100gr: 333kJ/78kcal, bielkovín 3,1gr, uhľovodanov ...
Pri výrobe (fermentácii) švestičiek umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su, čiže umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa nakladajú nesušené slivky, aby zostalo viac tekutiny. Z ...