SUNFOOD
Ume ocot , prírodné ochucovadlo vzniká pri fermentácií japonských umeboshi slivôčok. Slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot.
Pickles je zmes kysnutej zeleniny, ktorá je kysnutá len za prítomnosti morskej soli. Pôsobí blahodarne na zažívacie ústrojenstvo. Je známa obsahom esenciálnych aminokyselín a hlavne prítomnosťou ...
Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Jačmenný slad je zdravou náhradou ...
Tradičná japonská omáčka so širokým využitím v kuchyni, na ochutenie mäsa, zeleniny, rýb, rezancov či omáčok a šalátových zálievok. Tradičná japonská omáčka so širokým využitím v kuchyni, na ...
Popis: Sójová omáčka Tamari - Tradičný japonský výrobok Tamari na dochucovanie pokrmov bohatý na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Obsahuje vysoko kvalitné aminokyseliny a ...
Prírodné sladidlo získané z klíčkov kukurice. Môžeme ho použiť do čaju, na pečenie, do dezertov či múčnikov. Neobsahuje žiadne pridané látky a jeho konzistencia je podobná medu. ZLOŽENIE: ...
Zloženie: pšeničná múka, tofu 70%, slnečnicový olej, korenie, morská soľ Výživové hodnoty na 100g výrobku: energ. hodnota: 718 kJ/173 kcal, tuky 8,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g ...