SUNFOOD
Kukicha je zelený japonský čaj, však rozhodne nie bežný, svojimi vlastnosťami.
Čistý přírodní jablečný mošt - koncentrovaný fyzikálním odpařením na hustou šťávu, která nepotřebuje žádné konzervanty ani barviva, ani cukr.
Ume ocot , prírodné ochucovadlo vzniká pri fermentácií japonských umeboshi slivôčok. Slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot.
Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Jačmenný slad je zdravou náhradou klasického bieleho cukru, ktorý nestimuluje pankreas, teda šetrí naše telo a je ...
Lotosový koreň pochádza z Číny a je nazývaný kráľom zlomených a poškodených kostí. Okrem toho má však aj ďalšie liečebné účinky - pôsobí napríklad priamo zázračne pri prechladnutí, nádche, kašli, ...
Pravá chuť paradajok. Zloženie: voda, paradajkový pretlak, pšeničný sirup, jablkový ocot, morská soľ, sušená cibuľa, zmes korenia Energia na 100gr: 333kJ/78kcal, bielkovín 3,1gr, uhľovodanov ...
Pri výrobe (fermentácii) švestičiek umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su, čiže umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa nakladajú nesušené slivky, aby zostalo viac tekutiny. Z ...
Tradičný japonský výrobok Tamari na dochucovanie pokrmov bohatý na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Niekoľko ...
Arrowroot je škrobnatá hmota získavaná z podzemkov, poprípade koreňových hľúz tropickej rastliny Maranta arundinacea. Koreňový škrob sa používa ako zdravšia náhrada kukuričného škrobu. Obsah: ...
Karob (svätojánsky chlieb). Vynikajúca, chutná a zdravá alternatíva kakaa. Vzhľadom k prirodzene sladkastej chuti nevyžaduje karob obohatenie cukrom. vďaka jemnej konzistencii nevyžaduje ani ...
Miso ryžové - táto fermentovaná vyzretá pasta zo sóje a ryže je vhodná do polievok či omáčok. Toto charakteristické korenie tvorí základ japonskej kuchyne už niekoľko rokov. Jemne slané korenie ...
Prírodné sladidlo získané z klíčkov ryže. Je vhodné na osladenie čaju, na pečenie, do dezertov či múčnikov. Je zdravou náhradou klasického bieleho cukru. Neobsahuje žiadne pridané chemické látky ...
Tradičný japonský výrobok Tamari na dochucovanie pokrmov bohatý na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Niekoľko ...
Umeocet Pri výrobe (fermentácii) švestiček Umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su, čiže umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa nakladajú nesušené slivky, aby zostalo viac ...
Japonská sójová omáčka - Yamato shoyu 300ml. Tradičný výrobok slúžiaci na ochutenie polievok, mäsa, omáčok, zeleniny, šalátov a pod. Vyrobené prírodné fermentáciou. Neobsahuje žiadne chemické ...
Pickles je zmes kysnutej zeleniny, ktorá je kysnutá len za prítomnosti morskej soli. Pôsobí blahodarne na zažívacie ústrojenstvo. Je známa obsahom esenciálnych aminokyselín a hlavne prítomnosťou ...
Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Jačmenný slad je zdravou náhradou ...