SUNFOOD
Najtelo Sunfood Morské riasy NORI vločky, 1 x 80 g Nori vločky - kúsky morskej zeleniny (rias) obsahujú vysoké množstvo minerálov, vitamínov, bielkovín i vlákniny. Odporúčame používať skôr ako ...
Tradičný japonský výrobok Tamari na dochucovanie pokrmov bohatý na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Niekoľko ...
Kukicha je zelený japonský čaj, však rozhodne nie bežný, svojimi vlastnosťami.
Čistý přírodní jablečný mošt - koncentrovaný fyzikálním odpařením na hustou šťávu, která nepotřebuje žádné konzervanty ani barviva, ani cukr.
Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Jačmenný slad je zdravou náhradou klasického bieleho cukru, ktorý nestimuluje pankreas, teda šetrí naše telo a je ...
Najtelo Muso Morské riasy Nori plátky 25 g Pobrežná riasa Nori je najpopulárnejšia z rias – má mnohostranné využitie, jemnú chuť, najvyšší obsah bielkovín, veľa vitamínu C, B a A. Znižuje ...
Pri výrobe (fermentácii) švestičiek umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su, čiže umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa nakladajú nesušené slivky, aby zostalo viac tekutiny. Z ...
Lotosový koreň pochádza z Číny a je nazývaný kráľom zlomených a poškodených kostí. Okrem toho má však aj ďalšie liečebné účinky - pôsobí napríklad priamo zázračne pri prechladnutí, nádche, kašli, ...
Miso ryžové - táto fermentovaná vyzretá pasta zo sóje a ryže je vhodná do polievok či omáčok. Toto charakteristické korenie tvorí základ japonskej kuchyne už niekoľko rokov. Jemne slané korenie ...
Pravá chuť paradajok. Zloženie: voda, paradajkový pretlak, pšeničný sirup, jablkový ocot, morská soľ, sušená cibuľa, zmes korenia Energia na 100gr: 333kJ/78kcal, bielkovín 3,1gr, uhľovodanov ...
Prírodné sladidlo získané z klíčkov ryže. Je vhodné na osladenie čaju, na pečenie, do dezertov či múčnikov. Je zdravou náhradou klasického bieleho cukru. Neobsahuje žiadne pridané chemické látky ...
Tradičný japonský výrobok Tamari na dochucovanie pokrmov bohatý na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Niekoľko ...
Japonská sójová omáčka - Yamato shoyu 300ml. Tradičný výrobok slúžiaci na ochutenie polievok, mäsa, omáčok, zeleniny, šalátov a pod. Vyrobené prírodné fermentáciou. Neobsahuje žiadne chemické ...
Miso obsahuje rad minerálov, vitamínov a celkovo povzbudzuje organizmus. Neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni. Látky obsiahnuté v Miso majú priaznivý vplyv na trávenie iných potravín a ...
Arrowroot je škrobnatá hmota získavaná z podzemkov, poprípade koreňových hľúz tropickej rastliny Maranta arundinacea. Koreňový škrob sa používa ako zdravšia náhrada kukuričného škrobu. Obsah: ...
Karob (svätojánsky chlieb). Vynikajúca, chutná a zdravá alternatíva kakaa. Vzhľadom k prirodzene sladkastej chuti nevyžaduje karob obohatenie cukrom. vďaka jemnej konzistencii nevyžaduje ani ...
Umeocet Pri výrobe (fermentácii) švestiček Umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su, čiže umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa nakladajú nesušené slivky, aby zostalo viac ...