Rybárske návnady a nástrahy Korenie
Dip v tekutej podobe, príchuť: broskyňa a čierne korenie, vytvorí príťažlivý chuťový oblak
Booster v tekutej podobe, príchuť: broskyňa, pôsobí priamo na chuťové bunky
Boilie ešte pred tým, než ho zalejeme do dipu, nechávame nasiaknuť v tých najlepších tekutých potravách, zasypeme GLM extraktom, pridáme aj Robin Red či Robin Green a až potom ho vkladáme do ...
Boilie ešte pred tým, než ho zalejeme do dipu, nechávame nasiaknuť v tých najlepších tekutých potravách, zasypeme GLM extraktom, pridáme aj Robin Red či Robin Green a až potom ho vkladáme do ...
Boilie ešte pred tým, než ho zalejeme do dipu, nechávame nasiaknuť v tých najlepších tekutých potravách, zasypeme GLM extraktom, pridáme aj Robin Red či Robin Green a až potom ho vkladáme do ...
Boilies – trvanlivé, veľmi úspešná príchuť, ktorá funguje perfektne počas celého roku
Boilies – trvanlivé, veľmi úspešná príchuť, ktorá funguje perfektne počas celého roku
Najúspešnejšia kombinácia teraz aj ako trvanlivé boilies!
Najúspešnejšia kombinácia teraz aj ako trvanlivé boilies!
Najúspešnejšia kombinácia teraz aj ako trvanlivé boilies!
Najúspešnejšia kombinácia teraz aj ako trvanlivé boilies!
Nová trvanlivé cestá Dlho sme pracovali na tom, aby sme vám mohli ponúknuť trvanlivé cestá ku všetkým druhom boilie, ktoré vyrábame. Sú v praktickej dóze s dokonale tesniacim vekom, ktoré ...
Výborné sú tiež na kukuricu pri love amurov alebo peletách všetkých veľkostí. Nástrahu najprv namočte do vody, dipu alebo (fluo) booster a obaľte v sypkom Fluo slime. Ak chcete, aby chumáčik ...
Boilies – v dipe, príchuť broskyňa a kalmár
Boilies – hotové, príchuť broskyňa a čierne korenie
Sea Food Sea Food patrí medzi jednu z najselektívnejší nástrah / návnad z našej ponuky. Jeho prirodzená jemná vôňa po morských produktoch spojená s mixom esenciálnych olejov s rôznou dobou ...
• Super odolný plávajúci plast • Jemné a odolné chápadlá pre atraktívny pohyb • Detailný vzhľad raka • Ideálne pre rôznorodé nastraženie • Slot pre ofsetový háčik • K dispozícii v dvoch ...