Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie múky ✅ Hľadajte podľa parametrov ✅ Najlacnejšie na NajNakup.sk - strana 9 ✅ Amylon, Ktc, Allnature, Bioharmonie, Nominal a iné
Zoradiť podľa:
Druh zobrazenia: zoznam zoznam dlaždice dlaždice obrázky obrázky
25000 g

BIO pohánková múka celozrnná Šmajstrla 25 kg

25000 g

BIO pohánková múka Šmajstrla 25 kg

5000 g

Pohánková múka celozrnná Šmajstrla je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. J e vhodná na pečenie chleba, rožkov, ...

od 10.81
ponúkajú 2 obchody Kde kúpiť
2000 g

Pohánková múka celozrnná Šmajstrla je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. J e vhodná na pečenie chleba, rožkov, ...

od 4.53
ponúkajú 2 obchody Kde kúpiť
25000 g

Pohánková múka celozrnná Šmajstrla

15000 g

Pohánková múka Šmajstrla

25000 g

Pohánková múka Šmajstrla

1000 g

Vhodná na domáci chlieb aj kváskovanie. 100% špaldová celozrnná bio múka, vyrobená pomletím celého zrna bio špaldovej pšenice na kamennom mlyne s elektrickým pohonom a pomalými otáčkami.

1000 g

Múka je vhodná na domáci chlieb aj kváskovanie.

250 g

Provita Múka gaštanová 250g Použitie: Múka má sladkastú chuť a príjemnú vôňu. Ideálne pre pečenie koláčov, múčnikov, tort, sušienok aj chleba. V akomkoľvek receptu môžeme o 25% bežnej múky ...

400 g

Celozrnná pšeničná bio krupica. Táto celozrnná krupica pšeničná je alternatívou ku klasickej krupici. Je pomletá z celého zrna. Hodí sa na prípravu kaší, závarok, halušiek, lievancov, nátierok a ...

500 g

Zloženie: celozrnná amarantová múka BIO. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1555 kJ / 371 kcal; tuky: 7 g; nasýtené mastné kyseliny: 1 g; sacharidy: 66 g; cukry: 2 g; vláknina: ...

1000 g

Zloženie: ražná múka celozrnná hladká *. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1331 kJ / 318 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 75,7 g; cukry: ...

30 g

Sušený celozrnný kvások BIO je vhodný pre pečenie chleba, ale aj iného pečiva. Sám o sebe dodá chlebu lepšiu chuť, ale pre použitie namiesto droždia je lepšie postupovať podľa nižšie napísaného ...