Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie múky ✅ Hľadajte podľa parametrov ✅ Najlacnejšie na NajNakup.sk - strana 8 ✅ Amylon, Ktc, Plutos company, Allnature, Bionebio a iné
Zoradiť podľa:
Druh zobrazenia: zoznam zoznam dlaždice dlaždice obrázky obrázky
500 g

Kokosová múka bio 500g Kokosová múka je vyrobená z čerstvej kokosovej dužiny, ktorú predtým sušili, zbavili tuku a najemno pomleli. Konzistencia je veľmi podobná pšeničnej múke. Nahraďte 15-20% ...

400 g

Obsah proteínov v amarante je mnohonásobne vyššie, než u iných obilnín. To isté platí aj pre obsah vlákniny a minerálov. Keďže obsahuje skvalén a lyzín, dobre pôsobí na tvorbu a regeneráciu ...

400 g

Ryžová múka hladká 400g Ryžová múka je vynikajúci surovinou pre pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet. Táto múka je tiež vhodná pre zahusťovanie omáčok u slaných či sladkých ...

250 g

100% gaštanová múka zo sušených jedlých gaštanov.

250 g

Konopná múka získavaná jemným pomletím semienok čiastočne zbavených oleja.

250 g

Ľanová múka sa získava jemným namletím semienok čiastočne zbavených oleja. Tým sa predĺži jej trvanlivosť (olej je tá zložka ľanových semienok, ktorá po namletí spôsobuje ich degradáciu) a ...

-21%
400 g

Natural Jihlava Natural J. Múka kukuričná hladká 400 g Kukurica je po pšenici a ryži najpestovanejšie obilninou na svete. Kukurica neobsahuje glutén, proteín, ktorý sa nachádza v iných obilninách ...

400 g

Polohrubá kukuričná múka, na zahustenie omáčok alebo ako spojivo pri výrobe fašírok.

-6%
200 g

Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých španielskych bio mandlí z regiónu Murcia, šetrne lúpaných za použitia horúcej pary a potom najemno namletých. mandle boli vypestované a spracované ...

250 g

Tapioková škrobová múka 250g Tapioková múka má vynikajúce pekárske vlastnosti. Plnohodnotne nahradí bežnú pšeničnú múku, čo ocenia predovšetkým ľudia rešpektujúci bezlepkovú diétu. Tapioková múka ...

1000 g

Expirácia 7.10.2020. Špaldová celozrnná hladká bio múka, vynikajúca na pečenie.

500 g

Natural Jihlava Múka ryžová sa využíva predovšetkým na prípravu sladkých, nepečených dezertov. Je vynikajúcou surovinou na pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet.

1000 g

Výborná je na pečenie rôznych dobrôt (koláčov, zákuskov, či slaného pečiva). Pre jej nezameniteľnú jemne orieškovú chuť získajú nový nádych.

250 g

ZLOŽENIE 100% múka z vylisovaných olejnatých semien tekvice. SKLADOVANIE Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%. Chráňte pred teplom. NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 ...

15 g

Agar-agar je čisto rastlinná želatína, ktorá sa vyrába z morských rias. Využijete ju pri príprave tort, aspiku, krémov, ovocných želé, džemov ...