Múky
Kokosová múka bio 500g Kokosová múka je vyrobená z čerstvej kokosovej dužiny, ktorú predtým sušili, zbavili tuku a najemno pomleli. Konzistencia je veľmi podobná pšeničnej múke. Nahraďte 15-20% ...
Obsah proteínov v amarante je mnohonásobne vyššie, než u iných obilnín. To isté platí aj pre obsah vlákniny a minerálov. Keďže obsahuje skvalén a lyzín, dobre pôsobí na tvorbu a regeneráciu ...
Ryžová múka hladká 400g Ryžová múka je vynikajúci surovinou pre pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet. Táto múka je tiež vhodná pre zahusťovanie omáčok u slaných či sladkých ...
Konopná múka získavaná jemným pomletím semienok čiastočne zbavených oleja.
Ľanová múka sa získava jemným namletím semienok čiastočne zbavených oleja. Tým sa predĺži jej trvanlivosť (olej je tá zložka ľanových semienok, ktorá po namletí spôsobuje ich degradáciu) a ...
Natural Jihlava Natural J. Múka kukuričná hladká 400 g Kukurica je po pšenici a ryži najpestovanejšie obilninou na svete. Kukurica neobsahuje glutén, proteín, ktorý sa nachádza v iných obilninách ...
Polohrubá kukuričná múka, na zahustenie omáčok alebo ako spojivo pri výrobe fašírok.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých španielskych bio mandlí z regiónu Murcia, šetrne lúpaných za použitia horúcej pary a potom najemno namletých. mandle boli vypestované a spracované ...
Tapioková škrobová múka 250g Tapioková múka má vynikajúce pekárske vlastnosti. Plnohodnotne nahradí bežnú pšeničnú múku, čo ocenia predovšetkým ľudia rešpektujúci bezlepkovú diétu. Tapioková múka ...
Expirácia 7.10.2020. Špaldová celozrnná hladká bio múka, vynikajúca na pečenie.
Natural Jihlava Múka ryžová sa využíva predovšetkým na prípravu sladkých, nepečených dezertov. Je vynikajúcou surovinou na pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet.
Výborná je na pečenie rôznych dobrôt (koláčov, zákuskov, či slaného pečiva). Pre jej nezameniteľnú jemne orieškovú chuť získajú nový nádych.
ZLOŽENIE 100% múka z vylisovaných olejnatých semien tekvice. SKLADOVANIE Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%. Chráňte pred teplom. NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 ...
Agar-agar je čisto rastlinná želatína, ktorá sa vyrába z morských rias. Využijete ju pri príprave tort, aspiku, krémov, ovocných želé, džemov ...