Múky
Natural Jihlava Múka sójová je plnotučná múka z nadrvených sójových bôbov, čo ti skvele poslúži na pečenie tvojej obľúbenej bezlepkovej pochúťky.
Kukuričná krupica 400 g je prirodzene bezlepková potravina. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na prípravu bezlepkových pokrmov, kaší, polenty alebo ako závarka do polievok.
Kokosová múka bio 500g Kokosová múka je vyrobená z čerstvej kokosovej dužiny, ktorú predtým sušili, zbavili tuku a najemno pomleli. Konzistencia je veľmi podobná pšeničnej múke. Nahraďte 15-20% ...
Obsah proteínov v amarante je mnohonásobne vyššie, než u iných obilnín. To isté platí aj pre obsah vlákniny a minerálov. Keďže obsahuje skvalén a lyzín, dobre pôsobí na tvorbu a regeneráciu ...
Ryžová múka hladká 400g Ryžová múka je vynikajúci surovinou pre pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet. Táto múka je tiež vhodná pre zahusťovanie omáčok u slaných či sladkých ...
Konopná múka získavaná jemným pomletím semienok čiastočne zbavených oleja.
Ľanová múka sa získava jemným namletím semienok čiastočne zbavených oleja. Tým sa predĺži jej trvanlivosť (olej je tá zložka ľanových semienok, ktorá po namletí spôsobuje ich degradáciu) a ...
Natural Jihlava Múka kukuričná je bezlepková múka z kukuričného klasu so širokou škálou možného použitia. Najmä sa ti bude hodiť na zahusťovanie polievok alebo omáčok.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých španielskych bio mandlí z regiónu Murcia, šetrne lúpaných za použitia horúcej pary a potom najemno namletých. mandle boli vypestované a spracované ...
Natural Jihlava Múka ryžová sa využíva predovšetkým na prípravu sladkých, nepečených dezertov. Je vynikajúcou surovinou na pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet.
ZLOŽENIE 100% múka z vylisovaných olejnatých semien tekvice. SKLADOVANIE Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%. Chráňte pred teplom. NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 ...
Agar-agar je čisto rastlinná želatína, ktorá sa vyrába z morských rias. Využijete ju pri príprave tort, aspiku, krémov, ovocných želé, džemov ...
BIO Kokosová múka je výnimočná tým, že na 100 g obsahuje až 18 g bielkovín, ktoré prispievajú k rastu a udržaniu svalovej hmoty. V jej rebríčku nutričných hodnôt vedie vláknina, ktorej obsah je ...
Agar-agar je čisto rastlinná želatína, ktorá sa vyrába z morských rias. Využijete ju pri príprave tort, aspiku, krémov, ovocných želé, džemov … Upozornenie:Skladovanie: Na chladnom a suchom ...