Múky
Tapioková škrobová múka 250g Tapioková múka má vynikajúce pekárske vlastnosti. Plnohodnotne nahradí bežnú pšeničnú múku, čo ocenia predovšetkým ľudia rešpektujúci bezlepkovú diétu. Tapioková múka ...
PROMIX®-PK – bezlepková zmes na prípravu jemného pečiva, halušiek, knedlí a bežné kulinárske použitie v domácnosti – prípravu zásmažky a zahusťovanie pokrmov. Možno tiež použiť na prípravu chleba ...
Pohánková múka celozrnná Šmajstrla je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. J e vhodná na pečenie chleba, rožkov, ...
Pohánková múka celozrnná Šmajstrla je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. J e vhodná na pečenie chleba, rožkov, ...
Špaldová celozrnná múka sa vyznačuje nezameniteľnou orieškovou chuťou. Môžeme ju použiť namiesto pšeničnej múky do všetkých obľúbených jedál. Je výborná na pečenie chleba, koláčov, zákuskov ...
PENAM Kváskovanie - ražná múka celozrnná stredná, založenie kváskuUrobte si doma kvalitný kvások na chrumkavý chlieb. Jedna z najdôležitejších múk na kváskovanie, na zloženie a udržiavanie ...
Múka z prirodzene bezlepkovej plodiny. Zloženie: mleté sušené lúpané plody banánovníka 100%. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1490 kJ / 353 kcal; tuky: 0,5 g; nasýtené mastné ...
Grizly Mandľová múka extra jemná je jedna z najobľúbenejších múk na bezlepkové pečenie vyrábaná z lúpaných (blanšírovaných) mandlí. Mandle sú jednou z nutrične veľmi zaujímavých potravín bohaté ...
Múka je vhodná na domáci chlieb aj kváskovanie.
Zloženie: hrach rímsky - cícer. Výroba v kamennom mlyne, v ktorom sa melú len bezlepkové potraviny. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1323 kJ / 316 kcal; tuky: 4,5 g; nasýtené ...
Natural múka ryžová hladká 500g Ryžová múka má výborné vlastnosti a dá sa použiť rovnako ako klasická pšeničná múka. Predovšetkým na pečenie, ale aj ako zahustenie do omáčok, na palacinky a ...
Celozrnná ovsená múka. Na zahusťovanie polievok, pudingov a pod. Môžeme ju pridať aj do chlebového cesta (až do 30%).
Kukuričná múka má široké spektrum použitia. V medzinárodnej kuchyni sa z kukuričnej múky pripravujú mexické placky tortilly, alebo americký chlieb. Je vhodná na prípravu slaných i sladkých ...
BIO pohánková múka Šmajstrla je prirodzene bezlepková múka s významným obsahom vitamínov prospešných latok pre ľudský organizmus. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na pečenie chleba, ...
BIO pohánková múka Šmajstrla je prirodzene bezlepková múka s významným obsahom vitamínov prospešných latok pre ľudský organizmus. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na pečenie chleba, ...
BIO pohánková múka celozrnná Šmajstrla je pri rodzene bezlepková múka s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. Je vhodná na pečenie chleba, rožkov, koláčov, ...
BIO pohánková múka celozrnná Šmajstrla je pri rodzene bezlepková múka s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. Je vhodná na pečenie chleba, rožkov, koláčov, ...