Múky
Celozrnná ovsená múka. Na zahusťovanie polievok, pudingov a pod. Môžeme ju pridať aj do chlebového cesta (až do 30%).
Obsah proteínov v amarante je mnohonásobne vyššie, než u iných obilnín. To isté platí aj pre obsah vlákniny a minerálov. Keďže obsahuje skvalén a lyzín, dobre pôsobí na tvorbu a regeneráciu ...
Ryžová múka hladká 400g Ryžová múka je vynikajúci surovinou pre pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet. Táto múka je tiež vhodná pre zahusťovanie omáčok u slaných či sladkých ...
Konopná múka získavaná jemným pomletím semienok čiastočne zbavených oleja.
Natural Jihlava Múka kukuričná je bezlepková múka z kukuričného klasu so širokou škálou možného použitia. Najmä sa ti bude hodiť na zahusťovanie polievok alebo omáčok.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých španielskych bio mandlí z regiónu Murcia, šetrne lúpaných za použitia horúcej pary a potom najemno namletých. mandle boli vypestované a spracované ...
Natural Jihlava Múka ryžová sa využíva predovšetkým na prípravu sladkých, nepečených dezertov. Je vynikajúcou surovinou na pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet.
Agar-agar je čisto rastlinná želatína, ktorá sa vyrába z morských rias. Využijete ju pri príprave tort, aspiku, krémov, ovocných želé, džemov ...
BIO Kokosová múka je výnimočná tým, že na 100 g obsahuje až 18 g bielkovín, ktoré prispievajú k rastu a udržaniu svalovej hmoty. V jej rebríčku nutričných hodnôt vedie vláknina, ktorej obsah je ...
Agar-agar je čisto rastlinná želatína, ktorá sa vyrába z morských rias. Využijete ju pri príprave tort, aspiku, krémov, ovocných želé, džemov … Upozornenie:Skladovanie: Na chladnom a suchom ...