Múky
Bezlepková ovsená múka má vysoký obsah vlákniny, je vhodná na pečenie a zahusťovanie omáčok Bezlepková ovsená múka by v kuchyni nemala chýbať celiatikom, ľuďom, ktorí majú problém s trávením ...
BIO Ražná múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých ražných zŕn tej najvyššej kvality. Vďaka tomu má tmavšiu farbu a výraznejšiu chuť oproti bielej múke. Navyše si zachováva vysoký ...
BIO Špaldová múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých zŕn špaldy tej najvyššej kvality. Vďaka tomu si zachováva vysoký podiel dôležitých živín a vlákniny. Pre svoju ľahko orieškovú ...
BIO Špaldová celozrnná krupica je vyrobená z nahrubo pomletej špaldy v bio kvalite. Krupica má jemnú chuť, nezameniteľnú vôňu a krémovo-vláčnu textúru. Okrem toho, že si z nej môžete pripraviť ...
Ryžová múka hladká Ryža je prirodzene bezlepková potravina. Jedlá pripravené z ryžovej múky sú veľmi ľahko stráviteľné a okamžite zasýtia , sú ideálne pre vegánov, vegetariánov a samozrejme ...
Bánh bột lọc sa zvyčajne plní mletým bravčovým mäsom, krevetami a niekedy aj hubami. Tieto plnené koláčiky sa varia alebo párujú, a potom sa podávajú s omáčkami, ako napríklad rybou omáčkou. Bánh ...
Vietnamský langoš Quẩy (vietnamsky Bánh Quẩy) sú vietnamský výrobok, ktorý chuťovo veľmi podobný langoš. Ale quẩy sú dlhé, chrumkavé prúžky cesta, ktoré sa obvykle podávajú s jarnou cibuľkou a ...
Mandľová múka je bezlepková alternatíva klasickej pšeničnej múky , ktorá obohatí jedálniček o vlákninu, zdravé tuky a bielkoviny. Využijete ju pri príprave dezertov, lievancov či sušienok. ...
Lieskovooriešková múka je bezlepková alternatíva klasickej pšeničnej múky , ktorá sa pýši vysokým obsahom vlákniny a zdravých tukov. Hodí sa do koláčov, sušienok či palaciniek, ale príde vhod aj ...
Ryžová hladká múka sa vyrába jemným mletím na kamennom mlyne. Je prirodzene bezlepková a ľahko stráviteľná, no navodzuje pocit sýtosti po dlhú dobu. Využiť ju môžete pri pečení vašich obľúbených ...
Zloženie: hrach rímsky - cícer. Výroba v kamennom mlyne, v ktorom sa melú len bezlepkové potraviny. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1323 kJ / 316 kcal; tuky: 4,5 g; nasýtené ...
Natural múka ryžová hladká 500g Ryžová múka má výborné vlastnosti a dá sa použiť rovnako ako klasická pšeničná múka. Predovšetkým na pečenie, ale aj ako zahustenie do omáčok, na palacinky a ...
Celozrnná ovsená múka. Na zahusťovanie polievok, pudingov a pod. Môžeme ju pridať aj do chlebového cesta (až do 30%).
Zloženie: tapiokový škrob. Môže obsahovať stopy oxidu siričitého. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1464 kJ / 350 kcal; tuky: 0,1 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: ...