Múky
Múka lupinová Použitie: lupinová múka sa používa predovšetkým na zlepšenie kvality cesta a ako náhrada vajec pri výrobe zmzliny, sušienok, cukrovinky a dezertov. Používa sa pri výrobe cestovín. ...
Vilgain Ryžová múka je skvelou alternatívou pre všetkých, ktorí musia obmedziť či úplne eliminovať príjem lepku. Ryžovú múku môžeš použiť aj bez toho, aby si bol/a na lepok alergický/á, pretože ...
Všetci milovníci kokosu, pozor! Výborná prirodzene bezlepková alternatíva bežnej múky , s ľahkou kokosovou vôňou a sladkou chuťou, to je Vilgain Kokosová múka BIO.
Mandľová múka je veľmi chutná, výživná a ľahko stráviteľná s nízkym glykemickým indexom. Vyrába sa z dozretých plodov mandľovníka, z ktorých sa najprv mechanicky, bez použitia chemikálií, za ...
BIO kukuričná krupica 400 g je prirodzene bezlepková potravina. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na prípravu bezlepkových pokrmov, kaší, polenty alebo ako závarka do polievok.
BIO kukuričná múka hladká 400 g je prirodzene bezlepková potravina. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na prípravu bezlepkových pokrmov alebo ako náhrada časti pšeničnej múky pri ...
BIO pšenová múka hladká 400 g je prirodzene bezlepková potravina. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na prípravu bezlepkových pokrmov alebo ako náhrada časti pšeničnej múky pri ...
PROVITA tasovské placky z bezlepkovej múky Zloženie: múka bez lepku (obsahuje deproteinovaný pšeničný škrob* 50% [lepok do 10 mg/kg], sója*), kukuričná múka, slnečnica, sezam*, repkový olej, ...
Zloženie: múka z pestreca mariánskeho (Silybum marianum). Účinná látka: Sylimarin: 4,1 g / 100 g, v odporúčanej dennej dávke (7 g) – 290 mg. Výživové hodnoty v 100 g výrobku: energie: 1194 kJ / ...
Zloženie: ovsená múka jemná*. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1639 kJ / 388 kcal; tuky: 7 g; nasýtené mastné kyseliny: 1,1 g; sacharidy: 69 g; cukry: 0,5 g; ...
PROVITA múka ľanová Zloženie: múka z ľanu zlatého. Môže obsahovať stopy sezamu. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1315 kJ / 313 kcal; tuky: 9 g; nasýtené mastné kyseliny: 1,7 ...
Pohánka je významným zdrojom vlákniny, minerálnych látok, vitamínov a hlavne je cenná pre svoj vysoký obsah rutínu, ktorý pozitívne pôsobí na cievy v celom organizme a v spojení s vitamínom E ...