Knihy Kuchárske knihy
Kniha Vieme, čo jeme - Vedomé varenie ukazuje čitateľom ako je dôležité vedieť, čo jeme. Autorka Lenka Žiak, známa tiež ako Biolenka, ponúka čitateľom inšpiráciu, ako môžeme šetriť peniaze, svoje ...
Jiří Babica na cestách – Recepty z celého světa, které zvládnete uvařít i doma - Jiří Babica, Vydavateľ: Eminent, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 204, Rok vydania: 2012
Stůl plný dobrot - Brumovská Aida, Vydavateľ: TeMi CZ, Väzba: Paperback, Počet strán: 136, Rok vydania: 2012
Přední čeští a moravští chirurgové se netradičně sešli při psaní kuchařky. Čtyřicet tři autorů napříč naší republikou shromáždilo 200 osvědčených receptů na přípravu chutných pokrmů, aby tak ...
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby ...
Na fascinující cestě dějinami česneku vám tato kniha odhalí nespočet možností jeho uplatnění a nabídne mnoho dobrých rad, jež vám budou užitečnými pomocníky v každodenním životě.
V tejto knihe nájdete recepty na prípravu zeleninových šalátov, ale aj široký sortiment mäsových, strukovinových, ryžových, zemiakových, cestovinových ale i ovocných šalátov. Veľká časť týchto ...
2013. < p> Kniha sezonne tridenych receptu, provazejicich celym cyklem roku, umozni svou systematicnosti, odkazy a zejmena pripojenym programem "Jidelnicky a nakupy" planovat, nakupovat a ...
Kniha receptov pre zdravie a dlhovekosť.
Polévka patří k nejoblíbenějším jídlům nejen u nás, ale i v zahraničí. Obvykle ji podáváme před hlavním jídlem, nezřídka ji však konzumujeme i jako jídlo samostatné. Polévka je jednoduše řečeno ...
Rychlovky v kuchyni - Alena Doležalová , Vydavateľ: Dona, Väzba: Paperback, Počet strán: 120, Rok vydania: 2014
V knihe Tak chutí šťastie objavíte viac ako dvesto receptov, v ktorých hrajú hlavnú úlohu nielen populárne stévie, ale predovšetkým prírodný trstinový cukor typu Demerara či raw sugar, ...
Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou ...
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Vladimír Dyk, Vydavateľ: Grada, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 132, Rok vydania: 2012
Ovocné, krémové, zbožňované. Také sú zmrzlinové poháre v tejto knižke a k nim jednoduchý návod, ako ich pripraviť. Máte radi zmrzlinu? Pripravte si svoj obľúbený druh sami! V tejto knihe nájdete ...
Reprezentatívny výber suchých a polosuchých slovenských vín, ktoré prichádzajú na trh v roku 2010. Vína hodnotené odbornou komisiou stobodovou metódou sú prehľadne usporiadané s charakteristikou ...