Knihy Poľnohospodárstvo, potravinárstvo, lesníctvo
Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v ...
Rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii spotravinami. Za posledných dvadsať rokov sa výrazne zmenili podmienky pre podnikanie v oblasti potravín. Na jednej strane ...
Odborná publikácia Genetika - výkladový slovník je významnou pomôckou pre študentov vo výučbe širokého okruhu predmetov súvisiacich a nadväzujúcich na genetiku. Slovník je pôvodná publikácia v ...
Publikácia sa snaží čo najkomplexnejším prístupom zhodnotiť vzťah človeka a krajiny v modelových územiach tradičného poľnohospodárstva v troch výnimočných obciach Slovenska – v nízkotatranskej ...
Praktický sprievodca pre začínajúce a menej skúsené záhradkárky. Obsahuje základné informácie o spôsoboch pestovania, ošetrovania a skladovania bežných i menej známych druhov zeleniny a ovocia, ...
Cieľom tejto odbornej publikácie je poskytnúť prehľadné informácie o škodlivých organizmoch a prípravkoch na ochranu rastlín. Sú v nej zahrnuté nové druhy škodlivých organizmov a ponúka rýchly ...
Kniha ilustruje vývoj poľnohospodárstva na Slovensku. Predstavuje mnohé míľniky na ceste slovenských poľnohospodárov k dnešnému modernému spôsobu hospodárenia. Citlivo spracovaný text je ...