Knihy Poľnohospodárstvo, potravinárstvo, lesníctvo
Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) si dlhodobo uvedomuje potrebu vypracovania vzdelávacích materiálov pre výrobcov potravín, ich distribútorov a všetkých, ktorí prichádzajú do kontaktu s ...
2015. < p style="text-align: justify"> V teto knize najdete vsechno, co potrebujete vedet, abyste sami mohli prorezavat ovocne stromy a kere. Od vyberu naradi pres navodne pracovni postupy ...
Publikácia je určená pre všetkých, ktorí bývajú v mestskom byte bez záhradky a túžia po pestovaní vlastného ovocia či zeleniny. Je rozdelená podľa ročných období a ponúka všetky potrebné ...
Publikácia Trávniky pre krásu, šport a relax je výnimočný autorský počin Ivana Valla – je to vôbec prvá pôvodná slovenská publikácia o trávnikoch určená pre širokú verejnosť. Doteraz u nás ...
Slovenský 224 strán Náučná a odborná Diety, cvičenia Poľnohospodárstvo, potravinárstvo, lesníctvo Voľný čas
Vypestovali ste krásnu zeleninu, ale sklamala vás jej chuť? Botanik a úspešný autor kníh o záhradkárstve James Wong prináša vedecky podložené postupy vhodné aj pre začiatočníkov, ktorými môžete ...
V čase neistého počasia a spoločenskej nestability prudko stúpa záujem ľudí o pestovanie vlastných potravín.
Domáce sušenie potravín je jednoduchý spôsob, ako si pripraviť zdravé a chutné jedlá a ako ich zachovať v čo najlepšom stave. Kniha Domáce sušenie obsahuje: inšpiratívne recepty na sušené ...
Správny rez – dvojnásobné množstvo kvetov • Najdôležitejšie pravidlá rezu, zákonitosti rastu a potrebné náradie • 40 rastlín, obdobie vhodné na rez a presný postup pri výchovnom, udržiavacom a ...
Už nemusíte vyhadzovať vršky mrkvy, vetvičky koriandra, spodnú časť šalátu a kapusty a kôstky z avokáda.
Tvarovanie a pestovanie bonsajov je umenie, ktoré poskytuje nielen zábavu, ale aj trvalú hodnotu v podobe jedinečného miniatúrneho stromčeka.