Vyberte najpredávanejšie produkty kaffa ✅ Hľadajte podľa parametrov ✅ Najlacnejšie na NajNakup.sk
20 L 250 g
Inšpiráciou pre vytvorenie tejto lahodnej espresso zmesi nám bolo mesto MOKKA. Legendárny prístav v Jemene a v minulosti hlavné centrum obchodu s kávou. Miesto odkiaľ vyrážali na cestu do celého ...
250 g Zrnková
Finca el Cerro je dedičstvom už piatej generácie salvádorských producentov kávy. Káva sa v ich rodine pestuje už viac ako 150 rokov, aktuálne pod vedením F. Leto Escobara. Farma sa nachádza na ...
200 g Zrnková
Farma Gatta sa nachádza v centre dediny Shantawene v regióne Sidama v Etiópii. Nachádza sa v nadmorskej výške 1920 – 2020 m.n.m uprostred prírodného lesa. Miesto je obklopené pôvodnými stromami, ...
Vďaka neúnavnému úsiliu a odhodlaniu Tomas Ganama produkuje výnimočnú kávu, ktorá fascinuje zmysly a odráža jedinečnú mikroklímu malebného Bombe v regióne Sidamo. Jeho príbeh je naplnený ...
Táto farma má rozlohu 10 ha, na ktorej sa producent Yeisson Calderon venuje produkcii kávy ako odkaz svojho otca a už viac ako 12 rokov produkuje výberovú kávu a ponúka bezplatnú výučbu pre ...
Ben Colbran sa v roku 1963 presťahoval s manželkou a dvomi deťmi z Nového Zélandu do Papuy Novej Guinei. Mal sen. Chcel sa stať kávovým farmárom. Všetky svoje úspory minul na odkúpenie pôdy a ...
Farma Rakyat sa nachádza na indonézskom ostrove Sumatra, ktorý je známym centrom pestovania kvalitnej arabiky najmä v oblastiach ako je Lintong, Gayo a Aceh. Farma Rakyat je jednou z fariem, ...
Elkin Guzman pestuje kávu na 31 hektároch na farme Finca El Mirador v regióne Huila. Vysoká nadmorská výška a úrodná pôda v Huile poskytujú vynikajúce podmienky na pestovanie výberovej kávy. S ...
Kerinci je názov aktívnej sopky na ostrove Sumatra v Indonézii. Túto kávu pestuje 320 členov družstva Koerintji Barokah Bersama, ktorí žijú a hospodária na úpätí náhornej plošiny. Sopka Kerinci ...
John Hurtado vyrástol na rodinnej kávovej farme. Zatiaľ čo sa jeho rodina starala o farmu. John sa rozhodol odísť do Spojených štátov, aby mohol experimentovať a získať nové príležitosti v živote ...
Zrnková
Raúl a jeho súrodenci sú farmármi šiestej generácie, ktorí kávu pestujú nepretržite od roku 1892. Ich káva je výnimočná organickým prístupom, ktorý zahŕňa miestnu flóru a opeľovanie kávovníkov ...
Farma Catajo patrí medzi najvyššie položené farmy na Costa Rice. O farmu sa stará Hector Esteban Sanchez a Luisa Monde Badilla. Leží v nadmorskej výške 1700-1900m v regióne Tarrazu a je vysadená ...
Farma La Abejilla sa nachádza v regióne San Vito na juhu Kostariky, blízko hraníc s Panamou. Pretože oblasť je obklopená pohorím Coto Brus, má podnebie s veľkými teplotnými rozdielmi medzi dňom a ...
Zrnková
Niekoľko rokov trvajúci proces schvaľovania zo strany EU je dokončený a my s istotou vieme napísať, že naša CASCARA je bezpečný a zdraviu prospešný produkt. Sme radi, že sa tak môže stať trvalou ...
250 g
Naša bezkofeínová káva je spracovaná metódou Sugar Cane Decaf, ktorá z kávových zŕn odstráni až 97% kofeínu. Pri tomto procese sa používa len voda, prírodne fermentovaná cukrová trstina, takže ...
250 g
Brazílska výberová káva vypestovaná na kávových farmách Espírito Santo do Pinhal rodinnej farmy Joseho Ferraza. Kávovník tu rastie v nadmorskej výške 900 – 1250 m.n.m. je z neskorého zberu čo ...
20 L 250 g
Našou inšpiráciou pre vytvorenie tejto výnimočnej espresso zmesi 100% výberových arabík bol príbeh o habešskom pastierovi kôz menom Kaldi. Podľa legendy práve jemu vďačíme za spoznanie ...
KAFFA COLOMBIA FINCA DOS QUEBRADAS WASHED zrnková
gorila.sk
Daimes Polanía je pokračovateľom tretej generácie pestovateľov kávy; v jeho rodine sa znalosti o pestovaní kávy odovzdávajú z generácie na generáciu s nádejou, že v tejto tradícii budú pokračovať aj ďalšie generácie. Jeho farma „Dos Quebradas“ sa nachádza v obci Palermo v kolumbijskom departmente ...
viac..
Daimes Polanía je pokračovateľom tretej generácie pestovateľov kávy; v jeho rodine sa znalosti o pestovaní kávy odovzdávajú z generácie na generáciu s nádejou, že v tejto tradícii budú pokračovať aj ďalšie generácie. Jeho farma „Dos Quebradas“ sa nachádza v obci Palermo v kolumbijskom departmente Huila. Pestuje odrody Castillo, Colombia, Caturra a Pink Borbon a na hnojenie rastlín používa kávové šupky ako udržateľný postup. Jeho snom je spolu s manželkou otvoriť kaviareň a jeho cieľom je získať prvé miesto v súťaži Taza de la Excelencia, ktorej sa už zúčastnil a umiestnil sa medzi 40 najlepšími finalistami. PROCES SSPRACOVANIA: Spracovanie začína 12-hodinovou predfermentáciou v čerešni, aby sa podporil rozvoj ovocných a kvetinových tónov. Po odstránení dužiny sa zrnká podrobujú aeróbnej fermentácii v betónových nádržiach počas 50 hodín, čo umožňuje prehĺbenie chuti. Po fermentácii sa zrnká dôkladne premyjú a sušia na vyvýšených záhonoch po dobu 15 dní, kde sú starostlivo monitorované, aby sa zabezpečilo rovnomerné sušenie a optimálne zadržiavanie vlhkosti. Káva je po vysušení stabilizovaná 15 dní v GainPro vrecúškach, vďaka čomu si zrná oddýchnu a chute sa zharmonizujú. Výsledkom tohto starostlivého procesu je šálka so žiarivými a vyváženými tónmi pomaranča, mandlí, trstinového cukru, karamelu, mandarínky a bielej čokolády.Zrnková výberová káva 100% ARABICARegión: Huila, Dos QuebradasFarmár: Daimes PolaniaVarieta: CaturraNadmorská výška: 1800 – 1950 m.n.mMetóda spracovania:
12.79 €
Do obchodu
gorila.sk
KAFFA COLOMBIA FINCA DOS QUEBRADAS WASHED zrnková
martinus.sk
Daimes Polanía je pokračovateľom tretej generácie pestovateľov kávy; v jeho rodine sa znalosti o pestovaní kávy odovzdávajú z generácie na generáciu s nádejou, že v tejto tradícii budú pokračovať aj ďalšie generácie. Jeho farma „Dos Quebradas“ sa nachádza v obci Palermo v kolumbijskom departmente ...
viac..
Daimes Polanía je pokračovateľom tretej generácie pestovateľov kávy; v jeho rodine sa znalosti o pestovaní kávy odovzdávajú z generácie na generáciu s nádejou, že v tejto tradícii budú pokračovať aj ďalšie generácie. Jeho farma „Dos Quebradas“ sa nachádza v obci Palermo v kolumbijskom departmente Huila. Pestuje odrody Castillo, Colombia, Caturra a Pink Borbon a na hnojenie rastlín používa kávové šupky ako udržateľný postup. Jeho snom je spolu s manželkou otvoriť kaviareň a jeho cieľom je získať prvé miesto v súťaži Taza de la Excelencia, ktorej sa už zúčastnil a umiestnil sa medzi 40 najlepšími finalistami. PROCES SSPRACOVANIA: Spracovanie začína 12-hodinovou predfermentáciou v čerešni, aby sa podporil rozvoj ovocných a kvetinových tónov. Po odstránení dužiny sa zrnká podrobujú aeróbnej fermentácii v betónových nádržiach počas 50 hodín, čo umožňuje prehĺbenie chuti. Po fermentácii sa zrnká dôkladne premyjú a sušia na vyvýšených záhonoch po dobu 15 dní, kde sú starostlivo monitorované, aby sa zabezpečilo rovnomerné sušenie a optimálne zadržiavanie vlhkosti. Káva je po vysušení stabilizovaná 15 dní v GainPro vrecúškach, vďaka čomu si zrná oddýchnu a chute sa zharmonizujú. Výsledkom tohto starostlivého procesu je šálka so žiarivými a vyváženými tónmi pomaranča, mandlí, trstinového cukru, karamelu, mandarínky a bielej čokolády.Zrnková výberová káva 100% ARABICARegión: Huila, Dos QuebradasFarmár: Daimes PolaniaVarieta: CaturraNadmorská výška: 1800 – 1950 m.n.mMetóda spracovania:
12.79 €
Do obchodu
martinus.sk
Kaffa espresso 1 kg
megaknihy.sk
\nDivoká káva z Etiopie. Espresso\nUž v samotném názvu to zní: etiopská provincie Kaffa je kolébkou kávy, původní domovinou divokých kávových bobů. Z těchto míst se káva rozšířila za posledních 1500 l
45.69 €
Do obchodu
megaknihy.sk
Kaffa espresso 1 kg
megaknihy.sk
\nDivoká káva - medium.\nUž v samotném názvu to zní: provincie Kaffa je kolébkou kávy, původní domovina divokých kávových bobů. Z těcht míst se rozšířily za posledních 1500 let do celého světa. Ještě
45.69 €
Do obchodu
megaknihy.sk