Horúce čokolády a kakao
Popis: Jemne mletý nealkalizovaný prášok z nepražených ekvádorských kakaových bôbov. Kakaovník pochádza z Amazónie a archeologické nálezy naznačujú, že kakao sa na území dnešného Ekvádoru ...
Lahodná tmavá krémová čokoláda Monbana vyrobená podľa tradičnej receptúry s podielom 33% kakaa. Vynikajúci nápoj pre milovníkov čokolády.
Karob BIO navodzuje pocit sýtosti a prispieva ku kontrole telesnej hmotnosti.
Tradičné kakao od svetoznámej firmy Van Houten. Krásna retro plechovka.
Vilgain Kakao je kakaový prášok z nepražených kakaových bôbov odrody Criollo pochádzajúcich z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva v Peru.
Bio Nebio Kakao plné chuti BIO má výraznú chuť aj vôňu vďaka vyššiemu obsahu kakaového masla a tzv. holandskému spôsobu spracovania – alkalizácii.