EVEREST AYURVEDA
Zloženie : valeriána lekárska, withania opojná, pupočník ázijský, embilika lekárska, špargľa hroznovitáValeriána lekárska pomáha so zaspávanímPriaznivo pôsobí na celkové upokojenie, dobrý ...
Balenie obsahuje 30 kusov sáčkových čajov pre každodenné použitie na upokojenie, relaxáciu, osvieženie, regeneráciu, posilnenie a povzbudenie organizmu. Vychutnajte si lahodnú chuť ajurvédskych ...
Prírodný zdroj antioxidantov a vitamínu C Amalaki je v Indii považované od dávnych čias védskych mudrcov za posvätné „božské ovocie“ pre svoje množstvo antioxidantov a vitamínu C, ktoré sa ...
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na ...
Prírodný zdroj vitamínov a sviežej energie Guava bola známa ľuďom už pred 5-tisíc rokmi a dnes sa považuje za jeden zo symbolov tropického raja. Obsahuje niekoľkokrát viac vitamínu C ako bežné ...
Zelený čaj Kangra & lahodná zmes orientálneho korenia Oblasť Kašmíru bola významnou súčasťou „Hodvábnej cesty“, ktorá zahŕňala obchod s čajom a korením. Karavány putovali z Číny cez severnú Indiu ...
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na ...
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na ...
Amalaki je v Indii považované od dávnych čias védskych mudrcov za posvätné „božské ovocie“ pre svoje množstvo antioxidantov a vitamínu C, ktoré sa podieľajú na očiste tela od voľných ...
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na ...
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na ...
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na ...
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na ...
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na ...