DARKA COMPANY
Prirodzená obranyschopnosť, imunitný systém, antioxidant, normálny stav pokožky, vlasov a nechtov.
Varenie s korením Thajské kari- bez glutamánu a soli: Thajské kari je jedinečná zmes, v ktorej sa často používa až 25 druhov korenín. Thajské kari je výrazne ostrejšie, ale použitie je rovnaké ...
Varenie so zmesou Paštikové korenie: Zmes je určená nielen do paštik, obličiek a pečene, ale tiež na ochutenie rôzneho duseného mäsa, na ovčie, králičie, hydinové a bravčové mäso. Zloženie: ...
Varenie s kvalitnou Himalájskou soľou - jemná: Kvalitná Himalájska soľ - jemná je skvelým doplnkom pre vaše varenie. Je jedinečná vyváženým obsahom prírodných minerálnych látok. Pochádza z ...
Varenie s kvalitnou Himalájskou soľou - jemná: Kvalitná Himalájska soľ - jemná je skvelým doplnkom pre vaše varenie. Je jedinečná vyváženým obsahom prírodných minerálnych látok. Pochádza z ...
Varenie s korením Šťavnaté kurča: Pikantné šťavnaté kurča je symfóniou príchutí.Hydina je v našej krajine ľahko dostupná a veľmi obľúbená. menovateľom je vždy získať najlepšiu chuť. Máte chuť na ...
Varenie s korením Kurkuma: Táto tropická bylina bola používaná ako liečivo a farbivo. Pestuje sa pre oddenky, niekedy sa nazýva "žltý zázvor". Kurkuma obsahuje jasne žlté farbivo nazývané ...
Varenie s Grilovacím korením - pálivým: Pálivé korenie s chilli a cesnakom podčiarkuje zvýraznenie pokrmu. Grilovacie pálivé korenie neobsahuje glutaman sodný. Zmes korenia na grilovanie ...
Varenie s korením Adamove rebra: Kvalitná zmes Adamovho rebra je vhodná na pridanie do rôznych pokrmov na zlepšenie a zvýraznenie chuti a vône. Mnohé bylinky obsiahnuté v korenistých zmesiach sú ...
Varenie s korením Country - na steak a rožeň: Využitie korenia Country nachádza predovšetkým v slovenskej, balkánskej a stredomorskej kuchyni. Používa sa na rožnenie a pečenie hydinového, ...
Varenie s Bobkovým listom: Bobkový list sa používa takmer v každej kuchyni. Je hojne používaný do smotanových omáčok, voňavých polievok, kyslých jedál, pri nakladaní mäsa, uhoriek alebo húb, ...
Varenie s korením Paprika údená sladká: Papriku delíme podľa ostrosti do 4 skupín a to na sladkú, pálivú, lahôdkovú a gulášovú. Farbiaca schopnosť papriky sa udáva vo farebnej hodnote ASTA. Čím ...
Varenie s korením Škorica mletá: Kvalitné korenie Škorica mletá sa najčastejšie používa na prípravu zvareného vína, punče, do sladkého pečiva, perníkov a múčnikov. Používa sa tiež na dochutenie ...
Varenie s korením Nasi goreng - bez glutamanu: Jedinečné korenie Nasi goreng - bez glutamanu je aromatická zmes chrumkavej cibule, cesnaku a ďalšieho korenia vynikajúceho do ryže, rizot, ...
Varenie s kvalitnou koreniacou zmesou Fish masala - bez glutamánu: Používa sa na ochutenie jedál z rýb aj iných más. Vhodná na grilovanie, smaženie aj pečenie. Výborná tiež do rybích polievok a ...
Varenie s korením Korenie farebné celé: Kvalitná zmes korenia Korenie farebné celé je kombináciou čierneho, zeleného, bieleho a červeného peria. Má veľmi široké uplatnenie do mäsových pokrmov, ...
Varenie so zmesou Grilovacie korenie - bez glutamánu: Kvalitná koreniaca zmes Grilovacie korenie bez pridaného glutamanu sodného, vhodná na všetky druhy rožnených a grilovaných jedál, do mletých ...
Varenie s korením Čierne celé: Kvalitná zmes korenia Korenie čierne celé má široké uplatnenie do mäsových pokrmov, šalátov, omáčok, polievok, jedál z cestovín, ale aj vegetariánskej kuchyne, na ...