DARKA COMPANY
Macadamové orechy aktivujú telo na to, aby zdatne kontrolovalo telesnú hmotnosť. Macadamové orechy obsahujú tiež kyselinu palmitovú, ktorá hydratuje a pomáha hlavne poničené a popálené pokožke. ...
Varenie s Diabolským korením: Pikantné korenie na prípravu jedál, ako je Chilli con carne, diabolské topinky, bravčový, hovädzí, kančí, fazuľový, zemiakový a segedínsky guláš. Diabolské korenie ...
Zloženie: Višne presladené 50% (višne, cukor, antioxidant oxid siričitý, farbivo E129), horká čokoláda 49% (cukor, kakaová pasta, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, aróma: vanilín), ...
Zloženie: Višne presladené 50% (višne, cukor, antioxidant oxid siričitý, farbivo E129), horká čokoláda 49% (cukor, kakaová pasta, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, aróma: vanilín), ...
Varenie s chilli papričkami drvenými: Chilli papričky môžete použiť pri grilovaní, na syry, údené mäso a tiež ako jedinečnú ozdobu predkrmov. Chilli je skvelým doplnkom korenistých a výrazných ...
Varenie s korením Pečené zemiaky rascové: Kvalitná zmes Pečené zemiaky rascové na pečenie vo vašej kuchyni. Korenie bez glutamanu a bez lepku. Rascové pečené zemiaky odporúčame na pečené a ...
Sušené ovocie jednodruhové. Zloženie: Melón Cantaloupe kocky bez pridaného cukru, bez SO2, antioxidant E330 kys. citrónováSkladujte v suchu pri teplote najviac 25C a relatívnej vlhkosti najviac ...
Varenie s kvalitným korením Škorica celá: Používa sa do sladkých pokrmov, pečiva a cukrárskych výrobkov, pri zaváraní ovocia, v likérníctve. Na prípravu mäsových pokrmov do kuchyne ázijskej, ...
Varenie s korením ASTA 140: Papriku delíme podľa ostrosti do 4 skupín a to na sladkú, pálivú, lahôdkovú a gulášovú. Farbiaca schopnosť papriky sa udáva vo farebnej hodnote ASTA. Čím vyššie číslo, ...
Sušené ovocie jednodruhové. Zloženie: Melón Cantaloupe kocky bez pridaného cukru, bez SO2, antioxidant E330 kys. citrónováSkladujte v suchu pri teplote najviac 25C a relatívnej vlhkosti najviac ...
Varenie s korením Thajský gril: Vynikajúce nielen na grilovanie, ale aj iné prípravy mäsa a zeleniny. Na grilované a rožnené bravčové a hydinové mäso, do smotanových kari omáčok a minútok ...
Varenie s korením Rasca mletá: Ide o jedno z najpoužívanejších korenín v Európe. Rasca sa používa do polievok, omáčok, pod mäso a na pečené mäso. Jeho ďalšie využitie je do pečiva, pri varení ...
Varenie s korením Petržlenová vňať sušená: Petržlen je tradičná a obľúbená koreňová zelenina. Má silne aromatickú vôňu a nasládnutú a zároveň ostrú chuť. Vynikajúce je na prípravu polievok a ...
Sušená zelenina jednodruhové. Zloženie: Sušené paradajky, soľ. Skladujte v suchu pri teplote najviac 25 C a relatívnej vlhkosti najviac 70%. Paradajky sú rozreže pozdĺžne na polovice, sú jemne ...