Krovinorez Demon


Top kvalita za top cenu – to je krovinorez DEMON RQ580

Krovinorez Demon RQ580


Pátrate po internete a neviete nájsť kvalitný krovinorez? No a keď ho už aj nájdete, zistíte, že cena je nezmyselne prestrelená a vysoká? My sme pre vás našli riešenie, ktorého pomer ceny a kvality vám vyrazí dych. Riešením pre vašu záhradu, chatku či dvor je krovinorez DEMON RQ580!


Naozajstný démon

Krovinorez DEMON RQ580 3,8 je naozajstným démonom vo svete krovinorezov. Vďaka svojmu výkonu porazí aj drahších hráčov a svojim výkonom vás rozhodne prekvapí. Je benzínový, čo z neho vďaka dostupnosti benzínu robí veľmi populárnu voľbu nielen pre záhradkárov či kutilov, ale aj pre verejných pracovníkov. Motorová strunová kosačka s 2-taktným motorom s objemom  51,7 ccm mu dodáva na výkone a krovinorez si tak hravo poradí aj s ťažšou prácou.

DEMON RQ580 je vyrábaný z najkvalitnejších materiálov, čo je zárukou kvality, odolnosti a dlhej životnosti. Môžete ho tak na najvyššej úrovni používať aj niekoľko rokov.

Rýchlo, jednoducho a s radosťou

8000 otáčok za minútu z neho robí pomocníka, ktorý si s krovím, trávou či kríkmi poradí rýchlo a jednoducho. Hmotnosť okolo 8 kg zase zaručí ľahkú prácu a manipuláciu s radosťou. Úchop je taktiež navrhnutý veľmi inteligentne a pri práci vám tak stroj nezavadzia. Široká a rozsiahla sada príslušenstva, s ktorou tento krovinorez prichádza, vám umožní využiť všetky jeho funkcie.

To najlepšie riešenie

Krovinorez DEMON RQ580 je tým najlepším riešením pre práce v exteriéri. Najpríťažlivejší pomer ceny a kvality na trhu z neho robí číslo 1 a veľmi populárnu voľbu nielen pre jednotlivcov, ale aj pre firmy. Kúpte si ho aj vy a uvidíte, že bude vaša záhrada a okolie vášho domu opäť krajšie a sviežejšie!

Krovinorez Demon RQ580 a diely na neho nájdete tu: https://kamax.sk/index.php?route=product/search&search=krovinorez%20demon&description=true