Cestoviny
Popis Zeleninový kuskus môžete zapekať, použiť do plnených paprík alebo jednoducho použiť ako zeleninovú prílohu. V lete s ním pripravíte jednoduchý šalát, stačí pridať čerstvú zeleninu. Výborný ...
Bezlepkové kukuričné cestoviny – rezance do polievky. Vylepšia každú polievku a ocenia ich malí aj veľkí.
Celozrnné bio lasagne, vyrobené tradičným spôsobom – pomalým sušením pri nízkych teplotách do 55°C. Preto majú tieto cestoviny prirodzenú charakteristickú chuť a pri varení do al dente ideálnu ...
Čerstvé a jednoducho pripraviteľné lasagne, vhodné na každú príležitosť. Vyrobené z čerstvých surovín tradičným talianskym spôsobom.
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej ...
Bezvaječné cestoviny v tvare špiráliek, vyrobené tradičným spôsobom – pomalým sušením pri nízkych teplotách do 55°C. Preto majú cestoviny prirodzenú chuť a pri varení do al dente ideálnu ...
Veľké kukuričné farebné špirály – fusilli. Bezvaječné a bezlepkové cestoviny .
Rýžový papier -bezlepkový výrobok k príprave závitkov ázijskej kuchyne.
Zloženie: rýžová muka 90%, pitná voda 10%. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1540 kJ tuky: 1 g; nasytené mastné kyseliny: 0,4 g; sacharidy: 82,4 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 7 ...