BIOHARMONIE
PROBIO Mouka špaldová chlebová 1 kg BIO od Probio na GigaLekáreň.sk za 3.89 €.
BIO Pohánková múka je vyrobená z najemno mletých pohánkových krúp v bio kvalite. Je prirodzene bezlepková, a nahradiť ňou môžete klasickú múku pri pečení vašich obľúbených fitness dezertov či ...
BIO Ražná chlebová múka je z mletých ražných zŕn, ktoré si zachovávajú časť ich obalu a klíčkov. Vďaka tomu obsahuje cenné živiny, dávku vlákniny a bielkovín. Okrem pečenia domáceho chlebíka je ...
PROBIO Čirok loupaný 500g BIO od Probio na GigaLekáreň.sk za 2.53 €.
Pohánková bio krupica. Najhrubšie pomleté pohánkové zrno. Pohánková krupica je vhodná na prípravu tradičnej kaše, do zavárok, halušiek, knedlí, nátierok alebo pudingov. Prirodzene bezlepková. ...
BIO Špaldová celozrnná jemná múka je vyrobená z jemne mletých špaldových zŕn v bio kvalite. Okrem lahodnej orieškovej chuti, má aj príjemnú vôňu a výborný nutričný profil. Obsahuje množstvo ...
Zloženie: jačmenné krúpy * BIO. * alergén Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1480 kJ / 350 kcal; tuky: 2,8 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,47 g; sacharidy: 68,4 g; cukry: 66,4 ...
Kukuričná instantná polenta je bezlepkový výrobok. Pripravuje sa z kukuričnej múky pomocou pary pri maximálnej teplote 120 ° C. Veľká výhoda polenty je v jej rýchlej príprave. Stačí len 3 minúty ...
Mliečna plantážová čokoláda vyrobená z najlepšieho jemného aromatického kakaa vypestovaného v Papuy-Novej Guiney, v oblasti Madang. Táto čokoláda vyniká svojou vyváženou krémovú a karamelovou ...
Ovsené vločky predstavujú perfektný ideál pre získanie všetkých dôležitých látok a živín, ktoré ovos ponúka. Ovos je veľmi bohatý na fosfor, železo (viac než mäso) a vitamín B1. Najviac ...
Mliečna plantážová čokoláda vyrobená z najlepšieho jemného aromatického kakaa vypestovaného v Papuy-Novej Guiney, v oblasti Madang. Táto čokoláda vyniká svojou vyváženou krémovú a karamelovou ...
Mliečna plantážová čokoláda vyrobená z najlepšieho jemného aromatického kakaa vypestovaného v Papuy-Novej Guiney, v oblasti Madang. Táto čokoláda vyniká svojou vyváženou krémovú a karamelovou ...
Žito vám dodá húževnatosť a silu. Jedli ho už starí Slovania. Ľudia, ktorí jedia raž, majú vraj odolný imunitný systém. Uvarte si ho ako prílohu či v kombinácii s ryžou, veľmi dobre chutí ...